Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Pentax K2DMD


Summering

Tidsautomatik, manuella tider 8 sek - 1/1000 sek.
inspeglade bländarvärden och tider. Man. spegeluppfällning. Låsn. för uppmätta värden. Okularjalusi.Motoranslutning. I sökaren synlig varning vid ...

Läs mer


Betyg


(4.5/5)
(4.5/5)
(5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2003-08-11 gunnar nordin

Att använda: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: pentax är robust kamera som är som ett spett"det blir inte fel på ett spett".Jag fotar mestadels natur och då varierar vädret från 30-35 grader kallt till lika varmt inga problem.Helt perfekt bara går och går,köpte min begagnad 80 en enderbar kamera.
MINUS: lite högljud slutare om man jämför med en ny kamera och svårt att få tag på tillbehör.



Köpt hos: lokal fotohandlare i Örnskoldsvik.finns inte mer.

Pris: 1100
uffe stridsberg
2002-11-18 uffes

Att använda: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Robust, gedigen, lättanvänd.
MINUS: Svårt att hitta tillbehör som ex. motor till denna gamla "järnspis".

Under år 2006 så lämnade slutaren in. Så trist! Nu har denna vackra gamla kamera hamnat på hylla bakom glas och får agera blickfång. De som attraheras av kamerans yttre skönhet får också känna på dess mässingtyngd, om jag är på det humöret....

070520. Nu har jag fått min klenod reparerad. Va nöjd jag känner mej då K2:an är räddad från att bara vara ett bokstöd på en hylla för kameravrak.
Bilderna blir inte bättre än andra mer dussinbetonade kameror jag äger, men det är sådan känsla i att använda detta kvalitetsbygge.

Kundtjänst: Vet ej
ANNONS