Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Lowepro Classified 250 AW


Summering

En relativt diskret axelväska för fotojournalister, rymmer kamerautrustning och en bärbar dator.



Betyg


(4.67/5)
(4.33/5)
(3.67/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2010-08-12 Malin Ward

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 3
PLUS: snygg, man ser inte att det är en kameraväska (om man inte känner till märket lowpro), stabil, bar om man inte ska ha så mycket utrustning
MINUS: I bland lite krångligt att få fram saker snabbt, tung i sig själv

Den är jättesnygg tycker jag :O). Men jag upplever att det inte får plats så mycket i den, jag har växt ur den i alla fall och används mest för förvaring av pbjektiv eller om jag vet att jag bara behöver två objektiv med mig på jobbet :O).

Köpt hos: Warehouse express
2009-11-16 WolfP3

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Snygg, rymmer normal utrustning + dator (eller anteckningsblock som jag normalt har med) samt div. kamera- eller personliga tillbehör. Bra väska att ha överallt om du inte ska gå länge med hela din tunga utrustning - bättre med ryggsäck då.
MINUS: Monopod kan stuvas ner men det finns inte något fäste och tripod är bara att glömma (eller snarare hänga separat över axeln).

Vill man ha en diskret axelväska som inte skriker KAMERAVÄSKA är den här perfekt. Använder den gärna på stan med 1 glugg monterad, då känns den lätt och smidig att bära en hel dag.

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 1890
2009-03-03 Zeiss

Hållbarhet: 3 Bekvämlighetsfaktor: 4
PLUS: Det är en axelväska, bra tillgång (ovanifrån) till ett utrymme i perfekt storlek för en kamera, några objektiv (3 st 2,8-zoomar varav ett monterat på kameran, blixtar eller flera fasta objektiv) och dator. Ser (jämfört med andra kameraväskor) lite anonym ut.
MINUS: Det är en Lowepro. Väskan har plastdetaljer som lätt går sönder. Väskan blir enkelt för tung för att kunna användas medan man fotograferar och den blir mest något jag använder för att transportera utrustningen. Uselt axelband, och den känns också väldigt fet i djupled!

...

(Använder numer en Domke F3X)

Kundtjänst: En plastdetalj på väskan gick sönder en minut efter leverans, mejlade Cyberphoto som skickade en ny via leverantören.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 1890
ANNONS