Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Pentax D-BG4


Summering

D-BG4 batterigrepp är anpassat för Pentax K-7 och har plats för ett litium-jon batteri (D-LI90) eller 6 st AA batterier. Ett magasin för respektive batterityp medföljer. Magasinet för litium-jon ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 4 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Peter Rosén
2013-08-16 Aristoteles
PLUS: Ergonomiskt bra. Att kunna välja mellan litiumbatteri och AA-batterier. Att få plats med locken från kameran i greppet. Vädertätat.
MINUS: Dyrt. Ingen plats för fjärrkontroll som funnits i tidigare modeller.

Bra grepp som fördubblar batteritiden. Bra att man kan välja mellan ett litium-jonbatteri och vanliga AA-batterier. En annan bra egenskap är att man kan få plats med de två locken från kameran inne i greppet så att man slipper riskera att slarva bort dem.
2012-10-28 Phii Mii
PLUS: plats för extra minneskort, väderskyddat . Passar även K7, K-5 II och K-5 IIs
MINUS: Dyrt

Till att börja med kändes kameran otymplig med batterigreppet. Men efter att ha monterat det på kameran måste jag ju ge det en chans och efter någon dag kändes det väldigt bra. Faktiskt så bra att jag aldrig tagit av det sedan jag satte dit det. Jag tar definitivt fler foton i porträttläge nu när jag har greppet, tidigare skedde det rätt sällan men nu är det fördelat på c:a 50/50.

Är man ute och reser är det perfekt att sätta in Li-jon batteriet i kameran och ta med sig batterigreppet med magasinet för AA-batterier. Skulle då det laddningsbara batteriet ta slut kan man alltid köpa AA-batterier att sätta i batterigreppet.

Pris: 1624
Oskar Nystrand
2011-01-05 ogge
PLUS: Grepp, alla knappar finns.
MINUS: Saknar plats för fjärrkontrollen.

Batterigreppet till K-7 / K-5 är bättre och känns mer genomarbetat än det som var till K-10 /20. Alla knapparna finns med och själva greppet är skönare, delen där man sätter fingrarna för stöd är tjockare än på gamla grepp.

Liknande produkter: -

Kundtjänst: -

Köpt hos: BhPhoto
Jörgen Wedmark
2009-07-20 x-country
PLUS: Möjlighet att använda både laddningsbart Li-jon batteri och vanliga AA-batterier!
MINUS: Förvaringsfack för fjärrutlösaren finns inte kvar (jämfört med D-BG2 greppet).

Batterigreppet ger K-7:an bättre grepp och batteritid. De medföljande magasinen för Li-Jon alternativt AA-batterier gör att man aldrig behöver vara utan ström. Några paket IKEA-batterier i väskan gör susen.

Köpt hos: Foto Posé
ANNONS