Annons

Epson Stylus Photo R200


Summering

6 färger, CMYK + Magenta Light och Cyan Light.

HAr inte så mycket att jämföra med men i mitt tycke har den en bra upplösning och hyfsade färger. Epson är marknadsledande på skrivhuvuden till ...

Läs mer


Betyg


(4/5)
(4.33/5)
(2.67/5)
(1.67/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Mattias Corswant
2006-07-17 Corswant

Att använda: 4 Hållbarhet: 5 Driftsekonomi: 2
PLUS: Mkt fina utskrifter, kanon upplösning, och möjlighet att skriva ut på CD-skivor är alltid kul. Känns rubust, lätt att installera.
MINUS: Alltför ofta dyker små ränder i utskriften ut, och man måste rengöra skrivhuvudena (en process som tar lång tid, slösar MASSOR med bläck och såklart inte ger en tillbaka det dyra utskriftpappret man redan förstört) Men när väl detta är gjort fungerar den oftast perfekt igen. Att man kan byta patroner individuellt borde ju vara en kanonide för ekonomin, men tyvärr drar skrivaren bläcket ur de andra patronerna medan man byter den tomma. Idiotiskt. Jag svär som attan varje gång jag ska byta patron! Över huvudtaget konsumerar skrivaren enorma mängder bläck. Inte direkt i utskrifterna, men framförallt i rengöringsprocesserna, eller vid uppstart, då man faktiskt kan se staplarna på skärmen sjunka flera pixlar. Jag kör numer med piratpatroner, och det funkar riktigt bra, fast med liiite sämre färgåtergivning. Men det är faktiskt ett måste, när det i praktiken blir billigare att köpa en helt ny skrivare varje vecka om man skriver ut mycket, än att köpa nya patroner. Missförstå mig inte, jag tycker det är kanon med möjlighetn att köra 6 patroner, både för ekonomins och för kvalitetens skull. Men i praktiken blir det jäkligt ekonomiskt ohållbart för denna skrivare. På grund av en massa färgslöseri MELLAN utskrifterna... trist på en kanonskrivare annars!

Jag tycker det är en skrivare som ger fantastiska utskrifter, och jag är mycket nöjd med de allra flesta. Färg- kontrast- och allmän återgivning är kanon. När jag köpte den föll jag för den rustika utformningen och för den goda upplösningen och användbarheten. Detta har jag inte behövt ångra. Men den har både fördelar och nackdelar!

Liknande produkter: Alla möjliga från Epson. En Epson måste det vara...

Kundtjänst: Har flera gånger pratat med kundservice, har fungerat bra.,

Pris: 1296
2006-04-08 beka

Att använda: 4 Hållbarhet: 3 Driftsekonomi: 3
PLUS: Bra utskrifter som håller klart godkänd bildkvalitet. Separata patroner för varje färg är ett klart plus
MINUS: långsam i utskrifterna

Har haft skrivaren i något år nu och är helt nöjd med bildkvaliten på utskrifterna. Kan kännas lite långsam särskilt när man skriver ut vanliga svarta utskrifter (textdokument).

Köpt hos: Elgiganten

Pris: 1295
Roger Folhammar
2004-06-29 lynxx

Att använda: 5
PLUS: 6 färger = Bra p att skriva ut partier med lägre färgmättnad då den kan printa med fler dots/inch än 4-färgersmaskinerna.
MINUS:

Hyfsad snabb jämfört med min gamla stylus color 300 (som inte är kompatibel med Windows XP).

Liknande produkter: Andra Epson-kärror, HP men INTE Canon.

Pris: 1495
ANNONS