3 Legged Thing X1.1 Brian Evolution 2 Carbon Fiber Tripod System with AirHed 1 Blue

Betyg


(5/5)

Summmering

Brian är ett litet lätt resestativ av kolfiber från engelska tillverkaren 3 Legged Thing. Kommer här i ett paket med AirHed 1 kulled. Stativet är gjort för last på 8kg och kulleden för 35kg. Stativ inkl. kulled väger 1605g. Längden ihopfällt är 420mm och med benen utfällda varierar höjden från 125mm 2040mm. Som med många andra stativ kan man skruva av ett ben och använda det som monostativ. Kommer i väska.2014-10-05 CanonOlle


Att använda: 5 Hållbarhet: 5
PLUS: Relativt stabilt. Kvalitetskänslan. Moduluppbyggnad.
MINUS: Skall väl vara priset då.

Köpte det som resestativ. fungerar utmärkt. PS. Man behöver inte vända påmittpelaren, det är bara att vika över benen åt andra hållet, så går det in i påsen.
2014-10-02 Omegamortis


Att använda: 3 Hållbarhet: 5
PLUS: + Stabilt + Kompakt + Kulledshuvudet är lätt att justera. + Bra höjd. Allt från cirka 12 cm högt till cirka 210cm. Längre än vad jag an använda utan hjälpmedel iaf. + Man kan vända mittpelaren uppochned för att ta makrofoton om man så skulle vilja.
MINUS: . Priset - Bärpåsen känns lite väl liten. Man måste vända mittpelaren uppochned för att få ned stativet. Hade gärna sett en större påse.

Jag valde att köpa ett nytt stativ (hade ett Hama Profil Duo II Iinnan) då mitt gamla inte var så stabilt.

Priset för detta stativ var lite väl saftigt kan jag tycka, men efter en kvälls fotograferande så känns det redan som att det var väl värt det.

Kvaliteten känns hög! Stativet är relativt lätt, samtidigt som det blir väldigt kort när man fäller ihop det maximalt.

Ett extra plus är ju att du kan bygga om den till Monopod om du så skulle vilja.


Allt som allt så är jag riktigt nöjd!

Kundtjänst: Mycket trevlig personal på SC.

Pris: 3990
ANNONS