Genesis C3 Kit

Genesis C3 Kit, som levereras med stativ och kulleden BH-34, är ett perfekt val för nybörjare och expert fotografer. Stativet är gjord av lätt och slitstark kolfiber vilket ger låg vikt i kombination med hög hållfasthet.C3 Kit maximala belastning 15kg är imponerande i jämförelse med sin lilla vikt.

Längden på alla 4 sektioner kan justeras genom särskilda gummerade benlås. Varje avsnitt är åtskilda av en tätande fläns för att förhindra smuts, fin sand och damm eller fukt fastnar inuti. C3's gummifötter ökar stativets stabilitet och förhindra glidning även på släta ytor med avtagbara gummifötter + spikfötter. Justerbar mittstång försedd med en fjäderbelastad krok för upphängning av en ytterligare belastning,levereras även med en lågnivå adapter istället för mittstång. C3 kit levereras med en användbar funktion; ett av benen kan omvandlas till en praktisk enbent utrustad med ett brett skum isolerad handtag för att säkerställa bra grepp.
C3-kit levereras med en BH-34 kulled,huvud försett med Arca-Swiss Fäste med ett lås som förhindrar att plattan oavsiktlig lossnar, en panorama bas med rotations skala, en reglage att justera kulledens rörelser och Inbyggt vattenpass i kulled.
Huvuden har en 3/8 "stativgänga.

C3 stativ:
Antal sektioner: 4
Ben Diameter: 28 mm
Maxhöjd: 171,5 cm
Bottenläget: 146 cm (mittstång nere)
Längd ihopfälld: 49cm
Vikt: 1,36 kg
Max. belastning: 15 kg

BH-34 kulled:
Diameter: 34 mm
Höjd: 93 mm
Vikt: 340 g
Max. belastning: 15 kg

C3 Kit Total Vikt: 1,7 kg

Betyg


(4/5)


2019-01-06 iNHALE


Att använda: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Lätt och smidig att ta med sig. Kan göras om till ett enbensstativ. Smidig snabbplatta.
MINUS: Behöver stabiliseringstyngd om man ska använda det på full höjd och har lite tyngre optik.

Utmärkt allroundstativ.

Miops Smart Trigger