Kampanj – Ett 1 års gratis Plus-medlemskap och rabatt på kameraförsäkring

Plusmedlemskap värde 220 kr per år

Annons

TAMRAC 5793 EVOLUTION SUPER TELEPHOTO LENS PACK

Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension


Summmering

RYGGSÄCK FÖR LÅNGA OBJEKTIV

BESKRIVNING efter Google översättning

Den svarta 5793 Super teleobjektiv Pack från Tamrac tillåter dig att göra din långa objektiv medan det är anslutet till din Pro DSLR med grepp. Detta är en stark väska med dubbelt skydd för ditt objektiv. Först insidan vadderade för att säkert stödja ditt objektiv och även har en justerbar inre delar som kan rymma långa linser av varierande längd. För det andra, sidorna, ryggen och botten är alla förstärkt med plast och stärkt av en tjock plast botten som ger ännu bättre skydd för linsen. Förpackningen är gjord av robust 600 Denier PolyTek.

Topp- och frontpaneler packa för snabb åtkomst till lins som kan vara så lång som 18 ". Inuti finns fickor för minneskort och andra små tillbehör. För ytterligare bekvämlighet, två yttre mesh sidofickor enligt vattenflaskor, kartor , snacks eller andra små snabba greppa objekt.

Förpackningen har Tamrac Quick-Clip Tripod Attachment System för snabb åtkomst till en enbent eller stativ. Det finns en mycket praktisk avtagbar regnskydd för dåligt väder som kommer att vara särskilt användbart för sport- och naturfotografer. För en pricken, kommer förpackningen att acceptera Tamrac dispositiva MAS (Modular tillbehör System) påsar. Detta ger dig ännu mer flexibilitet att ta med extra stödutrustning för objektivet eller kameran.

Förpackningen är smal, profilerad, stark och innehåller en vadderad axelremmar med en expanderbar Bröstrem, midjebälte och vadderad ryggstödet för åkkomfort. Det backas upp av Tamrac fem års garanti.

Innehar en lång teleobjektiv upp till 600 mm (18 ") kopplad till en pro DLSR med ett grepp
Topp och frontpanel dragkedja vidöppen för snabb åtkomst till kameran med upp till en 18 "objektiv monterat (inklusive Canons 600mm f / 4 och Nikons 600mm f / 4)
Intern avdelare är helt justerbar för att ge en perfekt passform för linser av varierande längd
Tjock stoppning i skumplast, plastförstärkta sidorna och bakåt och en tjock plast plattform i botten ger skydd
Tamrac Quick-Clip Tripod Attachment System säkrar och ger snabb tillgång till en enbent eller stativ

Vikt & dimension

Yttermått Bredd 230 mm Djup 270 mm Höjd 560 mm Vikt 2.068 kg
Innermått (B x D x H) 170 x 200 x 530 mmGöran Åstebro
2021-10-04 Göran Åstebro


Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
Komplettering till min tidigare recension.

Får även i mitt 500 mm / F4 med påkopplat FF hus, om jag lossar motljusskyddet och vänder på det.
Göran Åstebro
2015-07-12 Göran Åstebro


Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Prisvärd, gedigen kvalitet, genomtänkt konstruktion där både kamera och objektiv är väl skyddade, praktisk stativhållare, regnskydd, kan kompletteras med objektivväskor vid behov, många inställningsmöjligheter för att ryggsäcken skall sitta bekvämt.
MINUS: Har inte kommit på någon än

Har länge sökt efter en ryggsäck där jag kan ha min utrustning färdigmonterad och vid behov snabbt kunna lyfta fram och vara skjutklar..Nu har jag funnit den perfekta ryggan för mina behov.

Får i mitt Nikon 300 mm F/2,8 med monterat motljusskydd + 2,0 konverter och stort fullformatshus...Total längd 50 cm...Ryggan är 53 cm inv.

Liknande konkurrenter är för stora och klumpiga för min utrustning..Men passar de som vill ha sitt 500 mm skjutklart..Sedan är de betydligt dyrare också.

Konstigt att detta stora kända ryggsäcks märkes modell inte säljs via Fotobutiker..Hittade mina säljkanaler via PRISJAKT och butiken Liontech fick leverera....Finns även butiker ute i EU som lev till Sverige, se prisjakt.

Nu kan jag trpt utrustning säkert i bilen (står framför passagerarstolen) och gå omkring i i skog och mark utan att vara orolig att ramla och slå sönder utrustningen.

Till Tamracs hemsida med fina bilder på ryggsäcken... http://www.tamrac.com/products/evolution-super-telephoto-lens-pack

Liknande produkter: Tamrac Anvil Super 25... Ny produkt lite större storlek som ovan Tamrac.
LowePro Lens Trekker 600 AW III... Betydligt större storlek än Tamrac modellerna..Men passar de som har 500 mm + hus mont.

Pris: 1798
ANNONS
Tamron till Sony - Scandinavian Photo