Nikon WT-5: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Recension / Test / Priser / Fakta

Nikon WT-5


Summering

WT-5 är en kompakt trådlös sändare med hög prestanda för vissa digitala systemkameror från Nikon. WT-5 möjliggör kommunikation mellan en kamera och ett trådlöst nätverk och stödjer de trådlösa ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

WT-5 är en kompakt trådlös sändare med hög prestanda för vissa digitala systemkameror från Nikon. WT-5 möjliggör kommunikation mellan en kamera och ett trådlöst nätverk och stödjer de trådlösa nätverksprotokollen IEEE 802.11n (1 x 1) och IEEE802.11a/b/g.

Sändaren monteras på kamerans gränssnittskontakt och drivs av kamerahuset. Den stödjer anslutningslägena HTTP och FTP och möjliggör synkroniserad fotografering med flera kameror utrustade med WT-5. Fjärrstyrd kontroll över kamerainställningarna och LiveView-visning är möjligt med en dator där programvaran Nikon Camera Control Pro 2 är installerad.

Tillverkare: Nikon
Tillverkarens produktsida

Recensioner

Bo Maltanski
2017-06-10 bomalt
PLUS: Enkelt att överföra bilder till FTP-server, dator, etc. Fjärrstyra flera Nikonkameror.
MINUS: Dyr. Inte så hög bildöverföringshastighet (kanske beroende på kamera). Bara kompatibel med Nikons proffskameror.

WiFi-sändare för att överföra bilder från kamera till andra enheter. Överföringen kan t ex göras till en FTP-server, en dator, etc. Kameran kan också fungera som webbserver som man från en dator surfar till för att ladda ned bilder. Det finns många olika inställningsmöjligheter som kan ställas in och lagras så att de sedan kan väljas beroende på vilken anslutning man vill göra.

Kan också ställas in så att bilder, allteftersom de tas, skickas till en FTP-server t ex. Överföringshastigheten är kanske inte den högsta (kanske beroende på kameramodell).

Inställningarna görs i kamerans display eller med programvaran Nikon Transmitter Utility som med USB-kabeln laddas över till kameran.

WT-5 kan också användas för att samtidigt fjärrstyra flera Nikonkameror, förutsatt att de också är utrustade med WT-5-enheter.

Kundtjänst: Bara den bästa

Köpt hos: Foto ABild

Pris: 4800

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.

Ägare

Medlem Lagd i kameraväska +
Joakim Wihlsson 2014-03-14 11:47:42
Ljungnils 2014-09-02 16:59:43
Veil 2015-06-26 01:09:53


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS