TAMRAC 5793 EVOLUTION SUPER TELEPHOTO LENS PACK

Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension


Summmering

RYGGSÄCK FÖR LÅNGA OBJEKTIV

BESKRIVNING efter Google översättning

Den svarta 5793 Super teleobjektiv Pack från Tamrac tillåter dig att göra din långa objektiv medan det är anslutet till din Pro DSLR med grepp. Detta är en stark väska med dubbelt skydd för ditt objektiv. Först insidan vadderade för att säkert stödja ditt objektiv och även har en justerbar inre delar som kan rymma långa linser av varierande längd. För det andra, sidorna, ryggen och botten är alla förstärkt med plast och stärkt av en tjock plast botten som ger ännu bättre skydd för linsen. Förpackningen är gjord av robust 600 Denier PolyTek.

Topp- och frontpaneler packa för snabb åtkomst till lins som kan vara så lång som 18 ". Inuti finns fickor för minneskort och andra små tillbehör. För ytterligare bekvämlighet, två yttre mesh sidofickor enligt vattenflaskor, kartor , snacks eller andra små snabba greppa objekt.

Förpackningen har Tamrac Quick-Clip Tripod Attachment System för snabb åtkomst till en enbent eller stativ. Det finns en mycket praktisk avtagbar regnskydd för dåligt väder som kommer att vara särskilt användbart för sport- och naturfotografer. För en pricken, kommer förpackningen att acceptera Tamrac dispositiva MAS (Modular tillbehör System) påsar. Detta ger dig ännu mer flexibilitet att ta med extra stödutrustning för objektivet eller kameran.

Förpackningen är smal, profilerad, stark och innehåller en vadderad axelremmar med en expanderbar Bröstrem, midjebälte och vadderad ryggstödet för åkkomfort. Det backas upp av Tamrac fem års garanti.

Innehar en lång teleobjektiv upp till 600 mm (18 ") kopplad till en pro DLSR med ett grepp
Topp och frontpanel dragkedja vidöppen för snabb åtkomst till kameran med upp till en 18 "objektiv monterat (inklusive Canons 600mm f / 4 och Nikons 600mm f / 4)
Intern avdelare är helt justerbar för att ge en perfekt passform för linser av varierande längd
Tjock stoppning i skumplast, plastförstärkta sidorna och bakåt och en tjock plast plattform i botten ger skydd
Tamrac Quick-Clip Tripod Attachment System säkrar och ger snabb tillgång till en enbent eller stativ

Vikt & dimension

Yttermått Bredd 230 mm Djup 270 mm Höjd 560 mm Vikt 2.068 kg
Innermått (B x D x H) 170 x 200 x 530 mm


Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.
ANNONS