Annons

Canon EOS 100D

Betyg


(4.5/5)
(4/5)
(4.5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension2014-01-27 SidewaysAtt använda: 4 Hållbarhet: 4

PLUS: Storleken, Iso hanteringen, autofokusen, snabba uppstarten. Kan fota första bilden 1 sekund efter man startat den.
MINUS: Inget enligt mig.

Ägt kameran ungefär en vecka nu och känner att jag kan skriva ett omdöme! Det är min första systemkamera och jag är så fruktansvärt nöjd! Tror nog inte jag kunde gjort ett bättre köp. Ligger helt perfekt i handen, gillar att den är lite mindre. Känns som att man får ett fastare grepp om den då! Den hanterar ISO riktigt bra i vad jag har märkt. Finns många fyndiga funktioner, resultaten av bilderna blir exakt som man hade tänkt sig från första början! Jag rekommenderar denna verkligen. Ni kommer inte ångra er. Meny systemet är enkelt och lätt att lära sig, autofokusen i det nya STM objektivet är helt underbar. Låter ingenting! Och då menar jag INGENTING. Perfekt för er som filmar. Denna kameran kommer nog vara med mig under en lång tid!

Liknande produkter: Kikade runt på nikon d3200 innan jag såg denna, var helt bestämd då att jag skulle gå hem med en Nikon. Men så blev jag introducerad och slog till direkt! Ångrar det verkligen inte.

Pris: 5490

2013-09-15 samispringsteenAtt använda: 4 Hållbarhet: 5

PLUS: Bra iso hantering på höga iso, Storleken (liten), Kontinuerlig AF vid filmning (Hybrid AF), Väldigt bra LCD-touchskärm med många fina funktioner, Eget filmläge i reglagen
MINUS: Kunde ha varit en vikbar skärm, Ett litet snyggt batterigrepp då batteritiden inte är så bra, Fler fokuspunkter

Jag har haft min 100D i några månader nu och är väldigt nöjd. Jag gick ifrån att ha en 7D och visst är det skillnad i AF men ISO hanteringen (som jag ville förbättra) är bättre i 100D.

Den är liten som sagt, bra med lite mindre vikt i packningen men det blir också lite sämre balans när större objektiv används.

Överlag en mycket bra och trogen kamera. Bra filmfunktioner med hybrid AF som sköter sig bra.

Rekommenderas verkligen!

Elinchrom ELB 500 TTL To Go - Free Elinchrom Adapter