och ett och annat lejon. Mina resor i isbjörnarnas och pingvinernas land och alla ställen jag kommer att besöka mellan dessa utposter också. Inte bara bilder utan även lite berättelser och äventyr. Blogglista.se

Ella och Ella gap.

Efter en lång och innehållsrik dag är det skönt att komma till hotellet.

Vårt hotell för kvällen ligger högt och lite ovanför själva Ella och har en fantastisk utsikt över Ella Gap. Är det klart väder kan man se ända ner till havet. Det är ett litet mysigt hotell som heter Mountain Heaven's. 

Jag fyllde år den här dagen, en förskräckligt massa år dessutom, så vi passar på att fira lite på rummet innan middagen. Och till middagen överraskar personalen på hotellet med tårta.                                                                                                                                                                               

Lite småbilder från min dag.     Fast det var väldigt svårt att få de små bilderna att ligga i någon snygg ordning, ser bra ut då jag skriver men vid förhandsgranska kommer de i helt annan ordning, ser rörigt ut.                                                                                                                     

                  

Man kan inte klaga på utsikten från det här stället.

Nästa kväll valde vi att äta middag nere i Ella, tog en tuk tuk ner för att kolla in stan.

Ella är en plats där många backpackers samlas, det märktes på antalet barer bl.a.

Här kan vi tala om Happy hour!

Vi hade turen att hittat ett bra ställe att äta på innan det tropiska regnet kom. Det fullkomligt vräkte ner, men lugnade ner sig innan det var dags att dra sig tillbaka till vårt hotell.

 

                                                                                              föregående  - nästa

Inlagt 2019-04-05 11:58 | Läst 1770 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bild 2 var härlig att se, och grattis!
Svar från Margareta Cortés 2019-04-06 12:46
Tack Ragnar!
Födelsedagar då man kommit upp i åren är kanske inte så mycket att fira, ändå gör man det. Kanske mer som tröst och att man hänger med än.
Det var fin utsikt där.
Först Grattis!
Det var ju ett utmärkt hotell att fira födelsedagen på, en sådan utsikt. Där skulle man ju kunna stanna några dagar och få vyerna i lite olika ljus. Fina bilder har du därifrån
Svar från Margareta Cortés 2019-04-06 12:50
Tack Peter!
Blev en bra födelsedag, men både tågresa i vackert landskap och boeende med fin utsikt och dessutom överraskad med tårta för alla på hotellet.
Enormt vacker utsikt! Ett passande namn på hotellet.
Grattis i efterskott.

MvH
Johnny
Svar från Margareta Cortés 2019-04-06 12:52
Tack Jonny!
En helt otrolig utsikt där och stora generösa balkonger till rummen.
Synd bara att våra dagar var ganska fulltecknade, blev att njuta av utsikten på morgnar och kvällar, sista kvälken blev det dessutom tropiskt regn.
Hej Maggan!

Du är väl på väg hem nu, såg ett status på Maria Tol-Fakars fb. Hon jobbar ju i Jönköping:)

Vilken utsikt från hotellet! Värt och bo där några dagar?

Från vilka orter åkte ni tåg? Något du rekommenderar?

Daniel
Svar från Margareta Cortés 2019-04-07 09:33
Tack Daniel!
Kul med gemensam bekant, Maria träffade jag på en resa i Hebriderna (inte så konstig då det gäller Maria). Bara min kropp fixar till sig för lite strapatser så blir det dn ny gemensam resa i jan/feb. Helt rätt att jag var på väg hem i går, fast nu från Kuala Lumpur, ligger lite efter i bloggandet.
Tåg åkte vi från en station nära Nuwara Eliya till Ella, kommer inte ihåg vad stationsnamnen var men kan nog ta reda på det om du vill. Tågresan kan jag rekommendera, den var mycket internationell med folk från alla världens hörn. Trevligt och gemytligt och framför allt vackert utanför fönstren.
Grattis på födelsedagen! Det såg mysigt ut och jag hoppas det var riktigt gott bubbel. Ni hade verkligen en makalös utsikt från hotellet och extra fint i det sena solljuset.
Hälsningar Lena
Svar från Margareta Cortés 2019-04-07 09:38
Tack Lena, det var en bra dag att fylla år på. Händelserik. Bubblet var min favorit, medtagen hemmifrån. Inte så lätt att köpa något vettigt där.
Utsikten var verkligen helt otrolig, lite synd att det var snålt med riktigt maffiga soluppgångar och ena kvällen fick vi regn.