I romanen om mitt liv och mina resor

Persongalleriet #407: Några fotoframgångar...

Det är kul att bli lite uppmärksammad tycker jag. Och även om det kanske inte är så väldigt stora framgångar så har det varit en del positiv uppmärksamhet i mitt fotoliv på slutet.

Det senaste var att jag blev tillfrågad om att bidra med en bild till en Kanadensisk tidning vid namn Caprice Magazine. Här är en direktlänk till det nya numret med min bild på sidan 17.

För några dagar sedan blev jag tillfrågad om att göra en gatufotoworkshop i samband med Planket Umeå den 30/5. Kul tyckte jag och tackade ja! Jag ska även ställa ut på Planket. Börjar vara dags att välja bilder och få dem printade! Ifall det skulle bli dåligt vill man ju ha chansen att göra om.

Den sista grejen jag skulle nämna är att jag blivit utvald till s.k. co-founder i deviantArt-gruppen Progressive Street. Kanske ingen jättegrej, men när allt det här händer inom några dagar så känns det rätt positivt!

Det här är ju en fotoblogg, så jag kanske skulle ha några bilder också! Plockar några färgglada gatubilder från Istanbulbesöket nu i april.

Gula bankomater.

Klart grabben ska ha en glass!

Jackor och bananer.

IPhonebön.

Tack för idag!

Ha det bra, alla!

Niklas

Inlagt 2015-05-06 07:17 | Läst 1389 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Gillar färg och komp i första bilden.
Svar från niiiik 2015-05-06 10:08
Kul att du gillar den, Nilserik! Jag gillar den själv, men undrade om det var bara jag.
/Niklas
Framgång är bra. Grattis!
Svar från niiiik 2015-05-06 10:08
Tack, Tommy!
/Niklas
Kul att bli uppmärksammad och att få bild i tidningen var ju extra kul.
Angående försäljarna så gäller det att bredda sitt utbud, ovanlig kombination.
Snyggt med det gula och personerna och att tillbe sin iPhone är kanske vanligare än man tror, ser dagligen folk som inte kan slita blicken från dem, trots att man är ute på promenad med barnen.
Svar från niiiik 2015-05-06 10:13
Tack, Margareta! Det känns som jag har lite flyt i fotandet just nu!
Den här kvinnan är som du säger inte ovanlig, men hennes sätt att visa det var bara lite övertydligt, när hon knäböjer i en moské. :-)
/Niklas
Kul att du får uppmärksamhet Niklas. Du reser ju runt och gillar verkligen det här, se det som en belöning. Jag gillar färgglada bilder, och nummer ett vinner idag.
Svar från niiiik 2015-05-06 18:06
Tack, Ingemar!
Fotot är definitivt min hobby nr 1 just nu!
/Niklas
Den framgången förtjänas tycker jag. Styrks av dina bilder! I bildserien ovan gillar jag verkligen "kläder och bananer" :-)
Ha det bra!
Svar från niiiik 2015-05-06 21:15
Stort tack för dina fina ord, Mikael! :-)
Ha det gott!
/Niklas