Att spegla det jag gillar.

Ljuset i gränderna..

Gick nyligen i Gamla stan en eftermiddag, när plötsligt en låg eftermiddagssol behagade titta fram och sprida sitt varma och fina ljus, på ett sätt som förstärkte alla färger som gick i rött, orangea, eller gult.. Man såg inte så mycket av själva solen, men den lyste upp lite taknockar och takfötter, även utsikter ut från Gamla Stans trånga gränder blev lite extra fina!

Tack för mig!

Inlagt 2015-02-19 12:07 | Läst 2801 ggr. | Permalink
Fina bilder och visst har det börjat komma fint ljus mellan och på husen nu!
Svar från ehrsa 2015-02-19 18:46
Hej! Ja, äntligen börjar det bli lite "tryck" i ljuset, bara det kan få vara lite mer blå himmel.. Tack! Dan.
Hälsn!
Det är märkligt, så mycket färger och detaljer det kommer fram på ett foto, sånt som dom flesta aldrig tänker på när dom rusar fram på stadens gator, ja du då! Gamla stan är fint att fota i.
Fina bilder!

Kenneth
Svar från ehrsa 2015-02-19 19:00
Hej! Kenneth. Tack så mycket för den kommentaren! I Gamla Stan finns det många ganska gråa och murriga ställen, desto mer syns eventuella färger då..
Hälsn!
Det är bara så fint när solens strålar smeker de gamla husen i Gamla stan. Tredje bilden smakar bäst idag Jan:)
Svar från ehrsa 2015-02-19 21:42
Hej! Ingemar. Ja, nu börjar det bli vackert ute, bara solen behagar skina så.. Tredje bilden är faktiskt min favorit också! Cyklisten kom så lämpligt som en del i bilden, och Djurgårdsfärjan.. Tack!
Hälsn!
Mycket fina Gamla stan-bilder! Trean är ju superb!/ Björn T
Svar från ehrsa 2015-02-20 10:35
Hej! Björn. Tack, trean är också min favorit!
Hälsn!
Fina stadsbilder av vackra gamla byggnader och miljöer men också av något, som ter sig rörigt och som troligen är en lika sann delbild av staden
Ha en skön helg!
Eva
Svar från ehrsa 2015-02-20 12:53
Hej! Staden är rätt rörig, speciellt när man ser på bilderna ut från gränderna här, alla är påverkade av kommande rivning och nybygge av Slussen, där man nu redan ser betongavspärrningar och skyltningar. Den sista bilden från Järntorgsgatan är rakt mot Slussen och upp mot Södermalmstorg, den vyn kommer se helt annorlunda ut om den fotas likadant om 10 år.. Vem vet, det kanske tar längre tid? Tack! Eva.
Hälsn!
Härliga Stockholm. Nu börjar man ju längta dit. Väldans vackert ljus i dina Stockholm-bilder.
H. Gun
Svar från ehrsa 2015-02-27 21:25
Hej! Tackar så mycket för den kommentaren! Stockholm är verkligen fint och omväxlande, tröttnar nog aldrig på att bara promenera omkring..
Hälsn!