Att spegla det jag gillar.

Fejk.. Det är mycket som är fejk nu för tiden..

Fotade ett fint norrsken från balkongen för några dagar sen..

Men allt var fejk.. Det var bara en solnedgång med lite moln, fast ändå vackert!     Tack för mig!

Inlagt 2017-03-20 21:41 | Läst 2900 ggr. | Permalink
Riktigt spännande o bra! Hils, LO
Svar från ehrsa 2017-03-21 21:46
Hej! Tack! Lars Olov. Har faktiskt aldrig sett något liknande sken från en solnedgång på det här sättet förut.. Det gick verkligen i blått.. oftast är det ju annars rött i olika nyanser..
Hälsn!
Vad snyggt, mitt i Sthlm...../ Björn T
Svar från ehrsa 2017-03-21 21:48
Hej! Det var verkligen fint, det här speciella skenet efter solens nedgång.. har aldrig sett liknande tidigare! Det lyste verkligen i blått! Tack! Björn.
Hälsn!
Flot nordlys Jan :-) :-)
Mvh. Erik.
Svar från ehrsa 2017-03-21 21:51
Hej! Det här var något speciellt och antagligen inget 'nordlys'.. Det var nog en effekt av att det var solen som lyste på extremt höga och tunna moln vid solnedgången! Det speciella vara att det lyste så vackert blått, istället för att det var rött som det brukar vara vid solnedgångar.. Tack! Erik.
Hilsen!
Vackert med blått också :-)
Ing-Marie
Svar från ehrsa 2017-03-21 21:54
Hej! Det var mycket vackert med det blåa! Har aldrig sett liknande förut! Måste ha varit väldigt höga och tunna moln som solen lyste på fast den redan hade gått ner.. Annars brukar solnedgångar alltid lysa i rött i olika nyanser, men här var det verkligen blått.. Tack! Ing-Marie.
Hälsn!
Perfekt att du var redo med kameran!
//GöranR
Svar från ehrsa 2017-03-22 10:30
Hej! Mina två 'stora' kameror hänger alltid beredda straxt innanför balkongdörren, det händer ganska ofta spännande saker uppe på himlavalvet med lite rovfåglar och annat.. eller bara fin himmel som här! Det gäller att vara beredd.. Tack! Göran.
Hälsn!
Även ett fejknorrsken kan vara fint.
Såg i onsdags att det var en del märkliga moln och en solnedgång som inte stämde med det vanliga, kan det ha varit samma dag.