Att spegla det jag gillar.

Sett på byn..

Byn i det här fallet är Stockholm, en vanlig vardag..

Där spårvagnen numera går 'ända' från närheten av Centralen och ut till Waldemarsudde.. hurra..!

Någon fick feeling..

Säkert något slags 'street'..

Gudrun hon kämpar på.. hoppas hon kommer in i Riksdagen, hon behövs nog som motkraft mot det mörka..

Det blir nog rätt rörigt efter kommande söndag.. men intressant! Tur att inte Trump finns här.. eller gör han kanske det..

Tack för mig!

Inlagt 2018-09-06 14:19 | Läst 1134 ggr. | Permalink
Det är inte utan att jag blir lite "avis" på dig som får se allt detta som händer i "Min Stad". Här på bystan händer inte så mycket, det tredje höghuset har under sommaren blivit inflyttningsklart och vidare så håller bygget av den nya Vårdcentralen att färdigställas. Men dina fina bilder håller mig ajour med vad som händer i "Eken".
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2018-09-06 18:38
Hej! Visst händer det en hel del i stan här, men så känns det som det alltid har varit här.. Man hinner knappt bli klar med ett större projekt förrän nästa projekt börjar.. så är det hela tiden.. Nästa stora projekt som blir klart om rätt så många år blir väl Slussen gissar jag.. och bussterminal för Nacka Värmdöbussarna i Katarinaberget.. och samtidigt blir det nya tunnelbanelinjer.. bl.a. ut till Nacka med nya stationer också vid östra delen av Södermalm (Sofia).. så klar verkar man aldrig bli här.. Vore kul att få se Slussen färdig i alla fall.. men den som lever får se.. Tack! Stig.
Med hälsningar från Eken.. :-)
Spårvagnar är trevliga, ta tolvan ut till Nockeby någon gång och upplev lite landet nära stan.
Svar från ehrsa 2018-09-06 18:31
Hej! Ja, det är fint där ute, har åkt 12:an några gånger men det är rätt så längesedan nu.. Hoppas dom bygger ut Djurgårdslinjen ännu mer, kanske den kan gå till Fridhemsplan så småningom, det är ju en 'knutpunkt' i trafiken där på många sätt! Man var ju tvungen att förstärka hela Klarabergsgatan innan man kunde förlänga Djurgårdslinjen den här lilla biten, som man nu har öppnat efter en rätt så lång tids arbete.. Det borde vara ännu mer spårvagnar i stan! Tack! Margareta.
Hälsn!
Hej jan
Härlig varierad serie, som vanligt.
Jag tycker bäst särskilt om nummer 1 och 3.
Med många vänliga hälsningar från Erik i Roskilde / DK.
Svar från ehrsa 2018-09-06 21:53
Hej! Jag tycker samma som du! :-) Tack! Erik.
Hilsen!
Roliga bilder..verkar inte vara nån större trängsel runt Gudrun ;)
Mv/Gunte..
Svar från ehrsa 2018-09-06 23:18
Hej! Det stämmer, det var glest kring Gudrun.. Tack! Gunte.
Hälsn!
Omväxlande och roligt! Bilden på Gudrun är härlig, det är en tjej med go i, även om hon inte får så många röster. Hälsningar/ Björn T
Svar från ehrsa 2018-09-07 11:36
Hej! Ja, hon kämpar på Gudrun! Tror han skulle göra en hel del nytta i Riksdagen, men hon kommer nog inte in där.. Tack! Björn.
Hälsn!