Att spegla det jag gillar.

Jag har sett ljuset..

Halleluja.. Kändes ovant, men idag såg jag först lite blå himmel vid lunchtid, sedan sprack det upp så att jag t.o.m. fick solen i ögonen.. kändes ovant! Solen lyste så att det även räckte till en lite röd solnedgång.. kändes nästan lite överdrivet!

Redan igår eftermiddag så blev det 'himmelskt'..  men vilken nytta är det med en uppklarning när solen redan har gått ner.. hmm..

Redan på förmiddagen idag så anade man att något var på gång..

Såg t.o.m. solskivan bakom tunna moln..

Sen kom faktiskt en lite röd solnedgång.. inte illa för att vara november..

Hägerstensåsen..

Tack för mig!

Inlagt 2018-11-13 17:01 | Läst 901 ggr. | Permalink
Du ser, Jan, man vill gärna ta till lite lovprisning när man efter lång väntan ånyo får bevittna ljuset, solen och den blåa himlen. Så är vi skapta. 😁😉

Bild 3 gillas.
Svar från ehrsa 2018-11-13 20:08
Hehe, tänkte faktiskt på dig när jag skrev detta.. undrar vad Ragnar skriver.. :-) Tack! Ragnar.
Hälsn!
Nog kändes det ovant, men efterlängtat att se lite solljus idag. :) Det hurrar vi för.
Fina bilder Jan!

Hälsar
Eva
Svar från ehrsa 2018-11-14 21:39
Hej! Ja, man blev nästan lite bländad.. :-) Ser ut som fre, lör, och söndag kan bjuda på lite sol, vi får hålla tummarna, det betyder så mycket den här årstiden! Tack! Eva.
Hälsn!
Härligt! 😊
Svar från ehrsa 2018-11-13 22:01
Hej! Ja, man får glädjas åt det lilla.. Såg på Aktuellt nyss att november har haft ovanligt lite med soltimmar här i Stockholm i år, jämfört med ett 'normalår'.. misstänkte det.. Tack! Lena. Ha det fint!
Hälsn!
Hej Jan.
Jeg siger ikke hverken, at "Jag har sett ljuset" eller "halleluja". Jeg siger, at jeg synes om din serie, som viser efterårsvejret. Nummer 3 er min favorit.
Med mange v enlige hilsener fra Erik.
Svar från ehrsa 2018-11-13 22:45
Hej! Brukar inte heller säga så, men det kändes som det kanske passar bra i dessa mörkertider.. Tack! Erik.
Hilsen!
Härligt att se! Jag njöt också på morgonen då vi hade lite blå himmel en stund i norra Stockholm. Helgen ser lovande ut.
Fina bilder!

MvH
Johnny
Svar från ehrsa 2018-11-14 16:49
Hej! ja, den här årstiden får man vara glad för minsta lilla strimma av sol.. Man får glädja sig desto mer när så sker.. så tänkte man inte i somras.. :-) Ja, nu får vi hoppas på helgen! Tack! Johnny.
Hälsn!
Ah, härligt, blå himmel, vackra moln och sedan orange kvällsljus, vad mer kan man önska? Det finns chans här i södern i morgon, håller tummarna!
Hälsningar, Bjarne
Svar från ehrsa 2018-11-14 21:44
Hej! Ja, det kändes nästan konstigt med lite sol och blå himmel efter ett par veckors mörker.. men nu är det väl bara c:a 5 veckor kvar, sen vänder det igen.. Tack! Bjarne.
Hälsn!
Trots tillbedjan i högan sky ;) så blev jag förstummad av tredje bilden..Bland det snyggaste jag sett, iallafall denna veckan ;)) you make my day..
Mv/Gunte..
Svar från ehrsa 2018-11-15 10:35
Hej! Tackar som ödmjukast! Jag gillar också den bilden, man ser den lite uppklarnande solen som visar sig efter två veckor i 'mörkrens dunkel' inramad av grenverket.. det hade ju kunnat få sitta en svart Koltrast där också.. :-) Tack! Gunte.
Hälsn!
Vi fick också besök av solen en kort stund för ett par dagar sedan och det kändes lite unikt för det har varit mycket sparsamt med solljus under lång tid nu. Men det kanske blir en förändring till helgen säger meteorologerna.
Ha det gott/Stig
Svar från ehrsa 2018-11-15 13:06
Hej! Ja, nu får vi se fram mot fredagen och sedan helgen, det ser lovande ut! Även idag hade jag en del sol under förmiddagen, men sen drog det igen.. Man blir glad när solen skiner när rullgardinen dras upp.. Tack! Stig. Ha det så bra!
Hälsn!