Jag har tänkt på en sak...

Fortfarande lika oklart med inriktning. Jag skriver om det jag känner för och om saker jag gärna skulle få mer kunskap om och höra andras åsikter.

Det är nytt år nu. Visste ni det?

På dagen för ett år sedan bloggade jag om min nya kamera - Olympus OM-D E-M5 - så jag tycker det nytt år nu.

Först tänkte jag mig en rubrik på dagens blogginlägg  i stil med "Det var länge sen nu.."  för det var länge sedan jag bloggade och det var länge sedan jag köpte min första digitala systemkamera -   en Canon Eos 350D som inhandlades i april eller maj 2005. Det är mycket annat som också  känns som länge sedan.

I början av juni förra året tog jag några bilder på ett av husen som utgör nya Karolinska universitetssjukhuset. Ärligt talat så vet jag inte vad det här huset skall härbärgera men jag tror i alla fall att det tillhör Karolinska. Här är en bild från förra året. Jag tycker fasaden är snygg och att det blev fina speglingar av byggkranar i junikvällens ljus.

Det var också länge sedan jag  hade en vidvinkelzoom. Jag har saknat det. Min bild i Galleri FS är tagen med vidvinkelzoom fast det är ju inte bara därför jag saknat vidvinkelzoomen.  Min nya zoom, Oly 9-18, lyckades jag pruta ner lite drygt 20% på Mediamarkt. Stenhård affärsman som man är :-)

Idag cyklade jag förbi Karolinska vid halvsju-tiden på kvällen  och fotograferade med min nya zoom.

Här är några av bilderna. Alla är beskurna, en del rätt mycket.

Det är rätt roligt att fotografera. Jag tror jag skall börja med det igen :-)

Postat 2013-04-27 21:56 | Läst 956 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera