Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Hitt på nått, hitt på nått själv!

Hej!

En fantastisk dag har nått sitt slut. Vilka upplevelser vi fått! En del av dessa har ni sett i bloggen här. Dagens sista bilder kommer precis efter att vi fått se en lyckad jakt, där en ung zebra blev tagen av ett lejon. Bilder från den kan ses här: www.fotosidan.se/blogs/steda/jakten.htm

Det blåser kraftigt och det börjar bli kväll men vår tur är ändå inte slut än.

En yngre hane sitter vid ett träd, den ser ut att njuta och bara relaxa i kvällningen eller vad tycker ni?

Visst njuter han, han verkar inte störd av munkgamarna som sitter ovanför och hela tiden tjatar om det inget händer och om att hitta på något att göra då helst äta.

Vi lämnar dem åt sitt öde och åker mot vår tältplats. På väg dit upptäcker vår utmärkte guide från JM Tours ytterligare ett kattdjur.

Två stycken geparder ligger och chillar en bit bort. Inte aktiva men kul att få se i alla fall.

Nu är det vår tur att chilla. Här kommer jag att trivas:)

Ha de gott vänner!

Daniel

 

 

Inlagt 2014-02-11 20:32 | Läst 5085 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Chilla och njuta där skulle jag inte tacka nej till. Har nog inte sovit så gott som jag gjorde de nätter vi hade tältövernattning i Kalahari, det skulle jag gärna göra om. Du blev tydligen gott belönad med att få se geparder, vi såg bara en enda men såg den i alla fall.