Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Böcker till leverans

Hej!

Har under året skrivit några bloggar om de två böckerna jag försökt göra om hur pandemin påverkat mitt jobb på ambulansen samt arbetet på Covid-IVA.

Nu är det dags för en ny leverans av IVA-boken, fått göra två beställningar till personalen. Kul att de uppskattade mitt försök att visa hur de haft det under pandemin.

Är snart uppe i 100 böcker

Här nedan några uppslag på hur det ser ut i boken

Utöver bilder finns det även presskonferanser, tidningsurklipp samt lite galghumor. Har gjort boken som en tidslinje från början av pandemin till början på slutet...som vi hoppas i alla fall.

Avslutar med lite humor

Nu blir det inte mer, önskar er en fortsatt trevlig helg. Ta det lite lugnt trots att alla restriktioner är släppta. Vi inom sjukvården är trots allt lite oroliga att det kan komma en liten våg till...

Daniel

Inlagt 2021-10-02 21:52 | Läst 1509 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Stor respekt för både jobbet och boken! Och önskar att fler kan hjälpa till genom att vaccinera sig och fortsätta med litet avstånd!
/Bengan
Svar från Daniel Steen 2021-10-10 18:48
Hej Bengt!

Tack för responsen! Håller helt med dig det är inte över än, det är många fler som behöver vaccinera sig.
De som inte är vaccinerade bör tänka sig för bland människor och hålla avstånd.

Daniel
Mycket imponerande att du fått in det i ert schema. Och stor tacksamhet för ert arbete! Boken ser i högsta grad läs- och sevärd ut, gillar också det humoristiska perspektivet. Får du ett exemplar över köper jag gärna ett, hälsningar/ Björn
Svar från Daniel Steen 2021-10-10 18:59
Hej Björn!

Tack, vi har många gånger känt stöd från allmänheten, däremot inte från våra chefer och ledning tyvärr. De bara snackar!

Boken är kanske mer ett tidsdokument än en ren fotobok men responsen från de "iblandade" har varit bra vilket gör mig nöjd. Borde egentligen inte vara en omöjlighet att "andra" kan köpa boken, boken visas i många hem för vänner och bekanta utanför sjukvården. Jag kan återkomma till dig senare.

Daniel
Imponerande arbete både i arbetet och fotograferandet. Värdefullt att ha det dokumenterat, det dröjer förhoppningvis till nästa gång. Hade varit kul att läsa, du får se om något förlag är intresserat så den kommer ut på marknaden
Svar från Daniel Steen 2021-10-10 19:04
Hej Peter!

Att dokumentera det som hänt har varit viktigt för mig. Förhoppningsvis dröjer det länge innan vi är med om något som denna pandemin.
Tror inte något förlag skulle vara intresserad av en så trots allt enkelt gjord fotobok, har gjort den via Photobox.
Skulle gärna ha en utställning med vissa av bilderna med text/tankar skriven av personal på IVA, ambulansen mm. Skall spåna på det i alla fall.

Daniel
Ser bra ut det du visar! Både dokumentionen, bra bilder, och galghumorn.

Ni i ambulanserna jobbar enligt min begränsade erfarenhet väldigt bra. Ordning och reda mitt i alltihop. Omtanke och kompetens. Föredömligt!

(Intressant bild Stockholm/ Melbourne! Betr Wuhan Lab såg jag en analys i Scientific American. Dom första som ville skylla allt på labbet och Kina var inte trovärdiga. Därför avfärdades teorin i mer seriösa kretsar. Men frågan borde utredas utan förutfattade meningar. Medveten spridning framstår som synnerligen osannolik, men med dagens kunskap kan det inte uteslutas att olyckan varit framme.)
Svar från Daniel Steen 2021-10-10 19:06
Hej Måns!

Och tack för responsen! Vi gör vårt bästa!

Ja alla fakta ligger nog inte på bordet ännu, får se om det någonsin blir det.

Daniel
All heder och respekt till er inom vården. Bra jobbat och intressant med bok.
Svar från Daniel Steen 2021-10-10 19:07
Hej Nini!

Tack för dina ord!

Daniel