Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Första hemmasegern för JIK!

Hej!

Nu är helgen över och jag kan vila i några timmar. Jobbade hela lördags dygnet på ambulansen. Tog en härlig tur med cykeln längs stans två sjöar på väg hem, kommer kanske någon bild i en senare blogg.

Klockan ett var så dags att extraknäcka som sjukvårdare på en J20 match mellan HV och Färjestad. En riktigt härlig match med mycket fart och kamp som HV vann till slut med 4-2.

Tyvärr blev det en kille skadad, en hjärnskakning efter en farlig fällning som domaren missade. Inget mer spel i matchen och säkert en veckas vila.

Direkt efter matchens slut var det innebandy i Idrottshuset i Jönköping. JIK(Jönköpings innebandy klubb) mötte AIK från Solna i innebandyns Elitserie. Jönköping är nykomlingar och behöver en seger idag för att inte hamna för långt ner i tabellen.

JIK:s målvakt Oliver Cedergren, gjorde inte sin bästa match idag, tycker jag. JIK leder efter 1:a perioden.

Innebandyn har ett felaktigt rykte om att vara en sk "fjollsport", alltså att inga tuffa tag tillåts. Helt fel! Det är kamp om varje boll med mycket fysiska kontakter, här blev det kanske lite väl tufft. Fotografen är Danne Malmberg, med här på FS. Han och kameran klarade sig okej.

Med tungan och bollen på rätt plats!

Shit! Varför tog jag den utvisningen??!

JIK största "stjärna", Johan Andersson på väg mot AIK:s mål. Har VM-guld men saknar ett SM-Guld.

Johan igen. En mycket jämn match där det var gott om chanser åt bägge lagen. I tredje perioden ledde AIK och JIK hade det tufft när det hettade till ordentligt hos några AIK:are.

Har har en lirare precis gjort ett Zorromål, kanonsnyggt!

Här ett matchavgörande ögonblick! AIK drabbas av en utvisning på 7 minuter vilket väckte stora protester hos AIK.

Inga vänliga ord här inte!!

Segern är klar! Give me five!!

Jubel framför JIK märket! Tre poäng till JIK. Matchen slutade 7-6 till JIK så det var verkligen jämt!