Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Kreta del 7: På hotellet

Hej!

Grrr! Fått börja om, hade bara en bild kvar när jag strulade till det och blogginlägget försvann.

Nog om det. Vårt hotell låg 400 meter från havet så vi fick ta en liten promenad var dag. För att folk(vi turister) skulle hitta hotellet igen fanns det skyltar som visade vägen.

Här fanns även några kaktusar som blommade fint.

Vackert!

Ville vi använda våra grå hjärnceller kunde vi spela lite schack.

Stora pjäser.

Fågel och fotonörd som jag är kunde jag inte lämna kameran eller kikaren på hotellrummet utan de var med i ryggsäcken vid poolen. Det kunde ju komma någon rolig fågel förbiflygande. Nu var det rätt tunnt på den fronten men såg bl.a några rostgumpsvalor, lite ormvråkar samt de här hägrarna som var snälla nog att ta två varv över poolområdet.

Natthägrar, det var sex stycken men bara två med här på bild.

Hotellen brukar alltid anordna lite kvällsaktiviteter för att underhålla turisterna, så även här. Vi höll oss på avstånd under dansen och karoken men en kväll med lite clowner/artister kan väl inte vara farligt?

Visst snurrar jorden allt snabbare, här ett bildbevis.

Helt plötsligt fann jag mig i centrum för allas uppmärksamhet. Jag och tre andra pappor hade blivit framdragna för att medverka i en aktivitet(detta till mina grabbars skadeglädje).

Jag har blå tröja och någon slags grön potta på huvudet. Tack o lov gick det ganska snabbt och sedan tog clownerna över igen.

Förvånad?

Han var faktiskt rätt skicklig måste jag säga. Visst finns det mer att visa men besparar er alla badbilder, matbilder mm. Nu är det nog bara en morgon kvar att visa lite bilder ifrån.

Daniel

 

Inlagt 2011-11-02 10:51 | Läst 3188 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Skönt med lite avvikande semesterbilder, gillar den på den förvånade jonglören, påpassligt fångat!
Hotell Sirius?!?! Inte de vanliga resebolagen väl?
Hälsn. Leif M
Svar från Daniel Steen 2011-11-02 17:36
Hej igen Leif!

Vi åkte med Solresor, en restresa fr Landvetter.

Mvh, Daniel