The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3002 / Min sammanfattning av LP Auktionen! Nördblogg alltså! :)

.

Nördar kan sitta och titta på saker som andra kan kalla för petitesser! Å andra sidan, kan man inte de här petitesserna så gör man sannolikt inga fynd i sitt ämne heller!

Och LP Auktionen var intressant, jag hade inte varit där sedan 2007, tror jag, så det va kul att se den nya auktionsplatsen Nalen också, av flera skäl! Och vad gäller Leicor på auktionen, så blev vissa  hyffsat billiga! Kanske inte så bra att veta om inför nästa auktion, om jag skall dit! ;)

.

Men de va två nördsaker som dök upp, en före auktionen, och en på auktionen, där fyror va inblandade! Nu e det här en nördblogg, så nördarna fattar vad jag menar!

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

/Bengan

Ps. Svågern med fru kom på besök i en ny bil i dag! Fast bilen va begagnad sa han! Men den såg ny och fin ut tyckte jag! Jag fick åka med en bit, fin familjebil verkar det som, med schyssta djupa säten! Man satt fast i dom liksom!

Inlagt 2015-10-18 20:12 | Läst 1276 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fin familjebil som lätt kan köra ikapp och förbi det mesta :)
Jag var lite intresserad av en prismasökare med mätare till Hasselblad men jag lade aldrig något bud.
Även om jag inte till fullo förstår djupet av din blogg här, så är jag tillräckligt nördig för att respektera din nördighet, om du förstår...
Läcker bil. Automatväxlad?
Ha det//GöranR
Erik Madsen 2015-10-18 23:06
Automatic Göran! - Nej, det kan jag inte tänka mig. Inte på en M5er. M-varumärket är BMWs märke för motorsport. Och så vil man växla själva.
Hälsningar från den danska "biltosse".
// Erik / DK
Nalen har hittat nya användningsområden ska jag säga!