Kontemplative KayCee

kontemplation -en -er s. (djup) begrundan, försjunkande i betraktelser

Min dröm kan kanske förverkliga någon annans dröm

 

Till salu

 

För den med begränsade resurser är kreditkortet räddaren i nöden när favoritgluggen dyker upp i butiken efter lång väntan. Möjligheten till en snabb affär och att äntligen få den där gulklimpen till 85:a som är sista puzzelbiten till den perfekta objektivuppsättningen. 

Nu sitter den där på kameran. Allt är gott och väl. Men …

"Så gör oss samvetet till pultoner alla; så går beslutsamhetens friska hy i eftertankens kranka blekhet över …"

– och man inser att man måste börja rensa i fotoväskorna. Hoppas att det faktum att jag hittat mitt drömobjektiv, kan leda till att någon annan kan förverkliga sin dröm. En ljusstark Sigma 18-50mm f2.8, en extrem vidvinkel – passande för de extrema – Sigma 10-20mm f4-5.6 samt en Leica D-Lux 3 med Leicas vackra originalväska i skinn – som andas gångna tider – är numera ute på marknaden till försäljning.

Nu hoppas jag bara att Nikons 85 mm 1.4 uppfyller vad den lovar, så att det inte bara är kreditkortföretaget som vinner på affären. Själv känner jag just nu att den tillför en viktig bit till mitt porträttfotograferande, och inte minst en komplettering till mitt 180mm 2.8 (som jag förresten köpte av en trevlig kamrat på Fotosidan) när det gäller musik- och konsertplåtandet.

Postat 2009-09-06 10:47 | Läst 2343 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera