Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Senaste innehållet av Itta

  1. Itta

    Manual 350D

    Har köpt min första systemkamera och söker en manual till eos350d på Svenska. Den engelska har jag laddat ned. Någon som har en över???
  2. Itta

    Sigma Objektiv AF 17-70/2,8-4,5 DC

    Ingen mer som har testat 17-70 som vill dela med sig? Hur står sig denna mot tex Tamron 28-75?
  3. Itta

    Välkommen Canon 30D!

    Datum Vet någon vilket datum 30D kommer i butik?
  4. Itta

    Frågor från en nybörjare!

    ??? Bra frågor och mycket att lära. Men var hittar man USm i photoshop?
  5. Itta

    Bästa kameran för 5.000

    kanske en pentax optio 555. Har den inte själv men en kusin har den och är mycket nöjd. 5 megapixlar och 5 ggr optisk zoom. kolla den.
  6. Itta

    Kameror i Egypten???

    hehe låter som en klassiker. Tur att jag åker med min tjej och kameran (eller tjejen) tänker jag knappast släppa till någon annans kladdiga fingrar.
  7. Itta

    Kameror i Egypten???

    Vet någon nånting om priser på kameror i Egypten. Sticker nämligen dit nu på måndag 3 nov.! Att fota pyramiderna och stränder med min gamla känns inge kul. Eller ska jag slå till på hemmaplan innan jag sticker? Tacksam för alla svar...
  8. Itta

    Fotograf till 300D / 10D

    Tycker det e bra... med många trådar som besvarar frågor kring teknik och finesser på de olika kamerna. Perfekt för en glad amatör som jag, målet är ju att utvecklas som fotograf och då behöver man(jag) lite hjälp på vägen. Även för ett kamerainköp.
  9. Itta

    Åh va svårt

    ? Sitter i exakt samma sits. 300D eller A1? Frågan är svår, men tror att jag lutar mot A1 för att den är mindre och lättare att ta med.
ANNONS