** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Funderingar om det går att kombinera ovanstående utan att de kommer i konflikt med varandra, samt allt annat som jag snubblar över i framtiden.

Ett fotografi...

Idag har jag hängt upp ett fotografi från en mycket duktig fotograf här på Fotosidan. Jag fastnade för den och nu hänger den där på hedersplatsen.

Men... säger den observante! Vad föreställer den? Ja, jag har en aning om vad den föreställer men jag öppnar inte förpackningen förrän den 7 juni i år! Fyller nämligen halvsekel då och detta är min present till mig själv ;-)

Inlagt 2009-05-22 14:27 | Läst 1081 ggr. | Permalink
Vilken trevlig idé! Men jga hänger inte ritkigtk med.. du fastande för ett foto, men vet ändå inte vad det föreställer?
Hoppas du visar oss på din födelsedag vad det är för nu blir man ju grymt nyfiken:-) inte bara över innehållet utan även på det som strukits över. En felskrivning.. fel adress? Hmm.

Mvh Anna
Ps...Grattis i förskott.-)
Svar från Anders Berlin 2009-05-22 15:28
Tack så mycket Anna för gratulationen i förskott! Jo visst vet jag vad motivet är men jag försöker låta bli att minnas, just för att det ska bli en överraskning ;-) Den överstrukna texten lyder som följer; "Open in darkroom only" på åtta olika språk!

Visst kommer jag att visa vad fotografiet föreställer och vem fotografen är, men inte förrän den 7 juni, ge dig till tåls! Kommer även att berätta om varför jag fastnade för just den bilden.
Det är en bra idé att ge sig själv presenter lite då och då. Man lär ju inte bli besviken...
Svar från Anders Berlin 2009-05-22 15:32
Helt riktigt Thomas - i det här fallet blir jag nog inte besviken!

Gav mig själv en present för ett tag sen - en Hasselbladare - och jag blev så glad och definitivt inte besviken ;-)

Nu väntar jag bara på att få en Leica M8.2 eller M9, den senare modellen är nog troligare att det blir, eftersom jag nog måste spara ihop till en själv!
Hmm open in darkroom only??? Gah, nu blev man ju än mer nyfiken!!!!
Attans då;-)
Svar från Anders Berlin 2009-05-22 15:41
Sånt är livet käre vän! Den som väntar på något gott... Nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen för att njuta av vädret - 1/250 f/11 - och titta lite i en bok om "De sista svenskarna - Om svenskamerikaner i Brooklyn, New York" av Per-Olof Ödman samt inmundiga en pilsner.