Kust, hav och natur. Därtill lite text som tillsammans med bilden blir intressant och kanske väcker tankar. Kanske överraskar jag någon gång med något annat än naturbilder. Det hoppas jag ni kan stå ut med.

Nu är Prillan på G

Upptäcker att det är drygt två månader sedan jag bloggade senast. Så långt får det inte gå mellan inläggen så här kommer ett med ett axplock av de senaste bilderna. Prillan är i fokus nu på mer än ett sätt. Hon löper nu och ska till Södertälje i nästa vecka för parning och både matte och husse börjar bli nervösa. Om allt går som det ska blir det valpar i månadsskiftet april/maj. Nu är det uppfödaren till Prillan som tar hand om Prillan under tiden hon har valpar så det stora jobbet slipper vi. Men det blir svårt att vara utan Prillan under så lång tid, tur att det endast är drygt två mil dit så vi kan hälsa på ganska ofta. Valparna måste ju fotograferas fortlöpande och en av dom, kanske, kanske följer med hem till Tvååker. Hur jag ska hinna med min fotografering med en liten valp i huset återstår att se.

Prillan

Prillan

Tallskog

Ekorre

Ekorre

Stjärtmes

Blåmes

Nötväcka

Inlagt 2017-02-22 15:41 | Läst 3885 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Fina bilder, men nötväckan sticker ut med dramatiskt ljus och fin gråskala.
Svar från Bengt Christensen 2017-02-22 17:35
Tusen tack för en fin kommentar.
Mycket, mycket fina bilder. Faller för första ekorrbilden!/ Björn T
Svar från Bengt Christensen 2017-02-23 07:57
Tack, tack. Kul att du gillar bilderna.
Spännande med parning och valpar, klart du hinner fota om du får hem en valp, då har du ju världens sötaste fotoobjekt och måste ta måånga bilder !
Svar från Bengt Christensen 2017-02-23 07:58
Ja, du har så rätt. Tack för kommentaren.
Nötväckan e grym!

Daniel
Svar från Bengt Christensen 2017-02-23 07:58
Ojdå, kul att du gillar den. Tack, tack.