Annons
Användarnamn: SiU
Bor: Näshulta
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2006-11-28
Senast inloggad: 2024-03-04 09:54

Köpte min första digitalkamera -00, en 2 megapixels Olympus för femtusen(!). Blev en del skapliga bilder tills den började funka lite sämre och intresset mattades av tills jag köpte en ny kompaktkamera, Kodak Easyshare 360, Jan -06. Sen dess har intresset bara växt och nästa kamera blev en Panasonic FZ50 Feb-07 som jag har varit mycket nöjd med. Till slut kunde jag dock inte motstå frestelsen att prova på en systemkamera och köpte en Canon EOS 450 Nov-08.
Välkomna att även besöka min hemsida med bl.a mitt "Projekt 365" som innebär att jag fotar och lägger ut en bild för varje dag på året.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, , Digital efterbehandling, Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Förhoppningsvis har jag det framför mig....

Mitt sämsta fotominne:
Det var -92 innan mitt fotointresse hade vaknat och man nöjde sig med en vanlig enkel analog kompaktkamera till semesterbilder. Vi var på resa i Australien och när filmen var slut bad jag en engelsman om hjälp att byta rulle då jag var osäker på om jag skulle få in den rätt. När jag knäppt upp rullen med dom 36 bilderna och det var dags att byta igen upptäckte jag att rullen inte kommit ordentligt på plats och det hade inte blivit några bilder alls! Missade bl.a bilder från ett besök i en kängurupark och bilfärden ut i "Outback".

Jag fikar helst:
Kaffe på maten...

 
2017 - 2018
Vanligt
6 bilder
Hedemorahöns
Kollektion
2 bilder
Suddbilder
Vanligt
0 bilder
Photoshoppat
Vanligt
0 bilder
Husdjur
Vanligt
1 bilder
Småkryp/Kräldjur
Vanligt
0 bilder
Fåglar
Vanligt
0 bilder
Cityscapes
Vanligt
0 bilder
Svartvitt
Vanligt
0 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Eskilstuna by night
Vanligt
0 bilder
Teman
Vanligt
1 bilder
Kompaktkamera/Djur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS