Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Backupkamera

Min nya kompis i kameraväskan heter Canon 700 D - Min "backupkamera" i budgetklassen. Tror nog att jag kommer att ha svårt att vänja mig vid den utvikbara skärmen.. jag tänker varje gång "varför då" .. osv. Men i övrigt känns den som en stabil kompis.. får se om denna känsla håller i sig:-)

Inlagt 2014-10-12 21:43 | Läst 1747 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ett mycket fint kollage! Du kanske ändrar dig om vikbara skärmen om du provar några gånger? Jag har önskat en sådan på min eos7D i makrosituationer i marknivå. Lycka till med nya kompisen i väskan!
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-10-13 06:46
Jo, jag vänjer mig nog, och du har nog rätt ang. användbarheten vid makrofotografering. Kul att du gillar collaget! /Anna
Inga dåliga grejor för backup. Bilderna är finfina, du har tydligen en bra glugg till kameran. Vikbar skärm är bra ibland, men numer har jag ingen kamera med en sådan. Jag köpte nyligen en Nikon D3300 och prioriterade därmed bort den finessen till förmån för en vassare sensor. Märket Nikon var givet för mig, eftersom jag redan hade en del bra objektiv till den.
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-10-13 07:04
Kameran känns som sagt helt ok, jag behöver en reservkamera när jag fotograferar bröllop och nu slipper jag låna😊 Fotograferade med det medföljande kitobjektivet, som verkligen kändes billigt i handen, men jag tycker också att det presterade riktigt bra. Kul att du gillade bilderna! Allt gott! /Anna
Att skärmen både kan vikas och har touch har sina fördelar. Upp med kameran i luften och peta på skärmen. Eller som sagt vid makro eller andra trånga utrymmen. Jag har även på min 650D (föregångaren) ett par ggr låtit skärmen vara gömd, bara för att tvinga mig själv att bli bättre på att ställa in kameran med knappar istället för skärm =)
Svar från Anna-Lena Forsman 2014-10-14 17:12
Jo, jag inser nog att det finns en vits med vikskärm- men;-) /Anna