Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Fujifilm X-T1 - Inte vad jag hoppats på.. men

För ett halvår sedan investerade jag i en Fujifilm X-T1 med ett 35 mm F 1,4. Jag hade stora förhoppningar om att denna lilla lätta kamera skulle kunna ersätta min "tunga" Canon och bli en bra kollega på både bröllop och barnfotograferingar. Mina förväntningar var skyhöga.. jag hade bland annat läst om framgångsrika bröllopsfotografer som endast fotograferade med denna kamera.. osv.

Men gissa om jag blev besviken! Kameran levererade inte alls den bildkvalitet jag förväntat mig.. Jag testade en massa inställningar och tänkte först att det nog handlade om att jag inte lärt mig kameran ännu.. osv.  Jag funderade på att försöka sälja den.. men tänkte att jag kanske skulle testa att uppdatera kamerans programvara först.. som en sista "utväg".

Jag uppdaterade kamerans Firmwire och nu har jag en ny , fullt kompetent kamera. Tänk att det kunde göra sådan skillnad! 

Så.. nu kan jag göra lite reklam för Fuji X-T1.. Inte riktigt "systemkamerakänsla" men en väldigt trevlig och fullgod ersättare.

Här en bild på mitt barnbarn..Vi gick hem från förskolan, hon pratade,lekte och vi busade.. Sedan hittade hon sin "snutte", nappen och sjönk ihop i fåtöljen. 

Bilden är bara grundredigerad och jag gillar verkligen hur kameran hanterat ljuset.

Allt gott! 

/Anna

Inlagt 2016-03-26 23:33 | Läst 2841 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Väldigt fin bild...och ser fin ut i kvalitetsmässigt också...
Så bra att du kunde uppdatera din X-T1 och bli nöjd. Det måste vara skönt att ha en liten kamera som komplement. Thomas har precis skaffat sig en FUIJIFILM X pro2 och är ganska nöjd. Och gissa om jag är sugen att ha en också....
Svar från Anna-Lena Forsman 2016-03-29 10:00
Ja, det är jätteskönt att slippa tunga systemkameran ibland. Ja, du får köpa en Fuji du oxå.. men en annan modell.. så kan ni jämföra? ;-) Tack för din kommentar! /Anna