Spridda bilder och tankar..ostrukturerade förstås!

Detaljfreak

Har fastnat i detaljerna.. Mina ögon känns som ett beskäringsverktyg..Ja, det är säkert något sjukdomsliknande tillstånd:-) Eller kanske en del i inlärningsprocessen. Jag vet inte, helheten och vyernas period kommer kanske också.

Har gått med i en fotoklubb, Stockholms fotoklubb närmare bestämt. Tänkte att det kunde vara kul att träffa fler fotogalna människor i verkliga livet och inte bara i cyberrymden.

KM pågår och jag vill prova att lämna in några bilder, ordföranden sa att det var ok trots att två deltävlingar  redan är avgjorda. Sagt och gjort , det kommande delmomentet har rubriken "VÅGAT"

Eftersom  sensuella, vågade bilder är oerhört svårt och inte något jag skulle "våga" ge mig på, får det bli vågat i betydelsen modigt, eller möjligen lite långsökt "vågigt" vatten.

Sagt och gjort, katten fick bli mitt första "offer". Maya brukar krypa in i tvättmaskinen ibland, det tycker jag är väldigt vågat. Nu skulle hon göra det på beställning, ja ni kan ju tänka er:-)

Hennes blick säger väl mer än tusen ord..?

Plåtandet fortsatte en god stund och resultatet  blev  en del bilder med en  naturlig rörelseoskärpa när hon försökte fly...

 

Blandat med bilder på Maya där hon bara lätt resignerad "står ut"

VÅGAT..ja det är nog vågat av mig att ställa upp i Klubbmästerskap, så  ett självporträtt  blir väl ett av mina bidrag.

Tips på "vågade" bildmotiv mottages med största tacksamhet!

Ha en bra kväll!

Inlagt 2009-04-23 17:09 | Läst 2874 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag tycker att du gör alldeles rätt. Att du änvänder ögonen som beskärningsverktyg. :-) Det gör jag själv också och tycker att utsnittet har storbetydelse för en bild.
Kikade på dina bilder och tror inte på att du fastnat i detaljer, för helheten är fin i dina bilder. Trevligt att kika in på din sida! /Mvh, Peter-L
Svar från Anna-Lena Forsman 2009-04-23 20:34
Tack för det Peter! Ha en bra kväll! /Anna