Nya produkter

Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD for Nikon to start shipping on April 30

Så löd det på nätet, ett nytt fanatstiskt objektiv från Tamron passar perfekt, tänkte jag, nu när det är full aktivitet på fågellivet. Sålde mitt 400 mm och la en beställning hos Dustin, den 8 maj. Nu när  skriver jag detta den den 30 juni har jag fortfarande ingen som kan ge en adekvat leverens tid. Objektivet är betalat och leverensen dröjer, jag tycker det börja lukta dåliga säljknep från Tameron först piska upp en förväntan och sedan skall man behöva vänta stå i kö för att få leverens. Jag har haft en bra dialog med Dustin som meddelar att jag står som nr. 7 i kön. Kan undra om det finns fler med samma förväntan som jag, gällande detta objektiv eller om någon kan tipsa om ett motsvarende i samma prisklass. Ett klart antiklimax på hela deras kampanj med detta kundförakt. Fortsätting följer // Bo

Inlagt 2014-06-30 20:13 | Läst 1042 ggr. | Permalink
Förstår precis, jag beställde i januari och kommer att få mitt i morgon, den som väntar på något gott....
Det kanske var så att objektivet helt enkelt säljer mycket bättre än Tamron förväntat sig? För det priset finns det inget som är i närheten tror jag.

Tyvärr gäller det där med kötider på prylar inte bara Tamron. Nikon hade väntetider på många månader för D3 och D300, för att inte tala om de som vill handla Leicaobjektiv ...
Tamron blev överraskad av efterfrågan. Jag står i kö hos Scandinavian Photo utan förbindelse från min sida. Inte heller behövde jag betala i förskott. Idag fick de sin första leverans. Nästa leverans är det min tur, fick jag veta.
pdahlen 2014-07-01 20:43
Jag hämtade min idag på SP, vad jag har sett såhär långt så är den så bra som jag hoppades
Tack vänner för era svar det låter ju faktiskt lite hoppingivande, trots allt :-)
Hör och häpna jag fick leveransbesked idag från Dustin att objektivet är på väg till mig, Riktigt spännande och då får vi snart se om det var värt mödan att vänta.
Wolfgang 2014-07-08 01:16
Grattis!
Själv får jag vänta litet till. Troligen till slutet av juli.
Och nu många år senare är historien densamma. Jag har beställt ett lika dant men generation G2 som har som testats Guld hos Cyberphoto, men objektivet är slut precis överallt hos alla de stora handlarna i Sverige, min första tanke var att det är problem med halvledare som gör att det är leveransproblem - men vem vet. Jag hoppas på leverans innan den stora flyttfågeltiden kommer.