Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Från solnedgång till tågavgång

Jag har för ovanlighetens skull lekt med färgerna i en bild jag tagit. Jag tyckte nämligen att de färger himlen hade var lite trista såsom de företedde sig för mina ögon, så lite lek i Lightroom senare och detta är den bild ni ser ovan.

Jag hade sällskap av dessa fotografer och eftersom ett moln hindrade oss att se solnedgången beslöt vi oss att skoja med varandra en stund.

Det har varit Dansbandsveckan i Malung och spåren efter detta festande var många. Dessa två fina whiskeyflaskor är ett exempel. Jag ställde upp dom på baktrappen till restaurangen där jag fann dom och tog en liten bild, bara för att jag kunde.

Sena eftermiddagståget ska snart avgå från Mora. Jag tänkte när jag närmade mig plattformen från väster att ett foto ur sista vagnens perspektiv mot loket där borta i fjärran skulle sitta fint. Hoppas ni tycker så också.

Detta var vad jag hade att bjuda på denna veckan. Synpunkter och kritik tas glatt emot.

Inlagt 2017-07-28 11:03 | Läst 819 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver