En entusiastfotografs betraktelser

Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Min nya bakgrund

Jag har köpt en svart bakgrund med tillhörande stativ från VidaXL. Jag är väldigt nöjd med den för den kommer att hjälpa mej och alla andra som tar foton inom det företag jag jobbar för att ta foton utan störande saker i bakgrunden. Jag har redan fått en del tips om att ha min modell längre ut från bakgrunden.

Tjejen i bilderna nedan, Josefine, har varit med tidigare så hon är van. Inte desto mindre skulle jag behöva lite tips inför morgondagens fototillfälle då vi ska fota kläder som ska säljas i företagets second hand-butik. Det ser ju onekligen snyggare ut med någon som bär kläderna. Ha i åtanke att det inte är någon professionell modeshow vi ska genomföra utan enbart visa upp kläder så de poser Josefine visar upp här är inte representativa för det vi ska göra.

Jag har redan skaffat en byggarbetslampa som får tjänstgöra som studioljus tills jag har råd att köpa bättre lampor. En reflektor har jag också så ljus ska vi kunna skicka på modellerna.

Josefine

Josefine

Postat 2015-02-03 12:39 | Läst 4147 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera