Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Min favoritbild från stationshuset i Malung

För den som inte varit i Malung de senaste åren kan jag tala om att järnvägsstationen sen två år tillbaka är omgjord till kafé och second hand-butik, inom samma organisation jag arbetar för. Två av de som arbetar på stationen verkar tycka om visa upp sej i de kläder vi säljer så vi slog våra kloka ihop för att visa upp kläderna så att vi kan sälja kläderna mer effektivt. Här syns en av tjejerna i de kläder vi säljer. Jag gjorde om bilden till svartvitt och gjorde den lite mörkare för konstnärlighetens skull.

Hon är ingen riktig modell och jag är ingen professionell modefotograf men jag tycker vi klarade av det ändå. Detta är mitt favoritporträtt i helfigur av henne.

Inlagt 2014-05-30 12:58 | Läst 2166 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?