Här publicerar jag mina foton, utan tanke på vem som kan tänkas gilla dom eller inte. Allt möjligt som fastnar i "skottgluggen" kommer hamna här.

Regnet har en god sida

Hösten är här, och med den regnperioden. Men regnet kan vara av godo också. Droppar på blomblad, löv och balkongräcken. Balkongräckefotot är bara en liten droppe som träffar mitt balkongräcke mot en enorm bakgrund, men ändå tycker jag det är en stor droppe, eftersom jag lyckades fånga den såpass bra. De andra har fler droppar, dock ingen fallande.

Jag hoppas på fler höstbilder nu när hösten kommit så tidigt.

Inlagt 2017-09-12 14:38 | Läst 3310 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Regnljuset är vackert, förhöjer grönskan och är milt för ögat.
Den sista var en fullträff!
Svar från snoreeler 2017-09-17 16:59
Tack Stefan! Fullträff var det verkligen!
Den sista bilden (som bör förstoras) var inte dum alls!
Svar från snoreeler 2017-09-17 17:00
Tack Ragnar, det kanske jag borde göra
light 2017-09-18 16:16
Med "förstoras" menade jag bara att man bör klicka på bilden. 😉