Allt mellan himmel och jord.

En blåsig dag vid Kullens Fyr

En blåsig dag vid Kullens Fyr i december 2017.

Jag och min fru trotsade vädret och tog oss nästan ner hela vägen till havet. Det är en härlig känsla att känna vädrets makter som hugger tag i en. Man känner sig liten och maktlös.

Kullen är en av mina favoritplatser här i nordvästra Skåne och det är alltid intressant att åka hit vilken tid på året det än må vara. Alla årstider och väder har sin charm.

Inlagt 2019-03-12 11:10 | Läst 1018 ggr. | Permalink
En fin serie bilder som jag tycker mycket väl förmedlar känslan av Kullen i december. En kall och blåsig dag där man får kämpa mot vädrets makter. Hur stor kontrasten är när man lyckas komma i lä för en stund, både när det gäller tystnaden och kylan.

Jag tycker du hade lite tur med molnen, då jag tycker bilder från Kullen blir bäst med lite dramatiska moln. Gör sig bra till klippornas struktur.

Favoritbilder blir den första, för dess fina djup och detaljer och den sista för dess enkelhet med de fina geometriska figurerna.
Fina bilder från kullen, får försöka ta mig dit någon dag, har inte varit där än. Eftersom det är första gången där så tror jag att jag tar den turen i lite bättre väder