Allt mellan himmel och jord.

Old school photography

Jag älskar bilder från fotografiets födelse, daguerreotyp, calotyp mm mm. Om jag hade tid skulle jag försöka lära mig det riktiga hantverket, men jag saknar nog tålamodet till det då det är ett långsammt förfaringssätt.

Men som tur är finns ju datorn i dag, så man kan fuska.

Här har jag försökt att göra bilder som ska försöka se ut som något som legat länge i en kartong på vinden. För det mesta tycker jag om att göra sådana här bilder av bilder som jag inte tyckte blev så bra i orginalet. Så på något sätt så blir de använda i alla fall.

Inlagt 2020-09-30 19:23 | Läst 131 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Härliga bilder, jag gillar också wiben, gäller bara att använda den smakfullt. Snygga bilder 👍
Svar från Cygni 2020-10-02 09:44
Tack.

.