En konstig dokumentärfotograf

Med vimpeln i topp - adjö till bloggen på obestämd tid......

Dax för dom där duktiga som kan allt o vet allt att ta över........

Inlagt 2015-08-24 19:45 | Läst 2203 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tråkigt LO om du råkat ut för tråkiga allvetare här! Hämta ny luft och återkom det är jag ganska säker på att du gör!
Allvetare finns det i alla forum, bara att ruska på sig och gå vidare. Hoppas du återkommer.
Jag skrev nyss om mycktyckare, som med sina åsikter får en att tappa lusten för både det ena och andra. Jag höll på att lägga ner min medverkan i fotomaraton pga en sån här person. Men, nej aldrig i livet att någon skall få förstöra det roliga. Jag ser fram emot ditt nästa blogginlägg, bara så att du vet det! //Ann
Bara be dom hålla käften på ren svenska ursäkta språket men det e vad jag skulle göra . Och jag har oxå råkat ut för bla en viss ordpolis men han gav sig rätt fort när jag bla särskrev ett helt inlägg på ett xxxxxx antal ord tog några timmar men han fattade poängen . Så ge inte dig för dom då har dom lyckats nä bättre å fortsätta det retar dessa besserwissar än mer . Så på det igen å må bäst tjing mvh Affe the carbuff
Lars-Olof,
Jag förstår inte vad du syftar på.
Jag har ingen egen blogg, men brukar läsa dem som flaggas för på startsidan.
Ofta kan de ge de anledning till eftertanke eller respons på något sätt,
men jag har inte kunnat se något som varit negativt för din del, ej heller när jag går tillbaka i ditt arkiv.
Kan du förklara vad som är anledningen?
Mvh Lars GT
Jag vet och du vet att du har många trogna läsare. Något jag gillat speciellt mycket är dina familjebilder. Både färg och svartvitt. Jag har själv tappat lusten men inte av någon annans påhopp utan det beror mer på mig själv. Tittar fortfarande in på fotosidan varje dag men det blir skralt med kommenterandet.
Jag vill naturligtvis skriva om mina upplevelser och visa dom bilder som jag tagit vid tillfället utan att någon trampar mig på tårna. Gärna kommentera, positivt eller negativt spelar ingen roll men påstår man att mina bilder är tråkiga och dåliga ska man inte gå in på min sida. Det finns dom som är nya och kanske ändå vill visa en händels trotts att bilden kanske inte är den skarpaste, då bör man få göra det. Tycker man att man är så duktig att man inte platsar här får man kanske vända sig till någon proffs sida.
Sten
Här finns många som tror att de är bäst Det är inget att bry sig om DU är bättre Tråkigt att du inte vill vara med för det har alltid varit trevligt att se dina kluriga bilder som man för fundera på Gillar din bild Ta inte för lång paus Ha en skön vecka : ) // Gert
Trist om du slutar pga något annat än din egen lust och drivkraft. Tar själv pauser då och då, vilket behövs för min del. Hoppas få återse dig här snart. Uppskattar dina bilder och dina kommentarer!
/Niklas
Hej du, sluta inte, dina underfundiga bilder och -texter behövs!
Jag resonerar så här: hur man än är kan man inte vara alla till lags, alltså kan man vara den man är, eller vill vara.
Så enkelt är det.
- hawk
Kommer att sakna dig så länge du är borta och ser dig gärna snart här igen. Hör till dina trogna läsare och har alltid (ok då, nästan alltid :-)) gillat dina kommentarer. Har en gissning om vilket som var droppen....Många hälsningar och på återseende!/ Björn T
Halo LO.
??? Vad har jag missat ???
Jag har varit lite frånvarande för ett par dagar - lite deprimerad på grund av min brist på rörelse. Men har samtidigt tröstade mig genom att köpa ny kamera. Jag har just skrivit ett blogginlägg om det - säkert till stor irritation för dem som inte gillar prylsnak :-) men jag skiter på det. Det brukar du da också?
Kom igen Lars Olov - inte ge upp så lätt. Din spciella stil har många läsare og tiitare.
Många hälsningar från din danska vän.
Erik / DK
Hej!
När någon genom sitt trista bemötande försöker hoppa upp på näsan, då säger det bara något om den personens litenhet - det säger ingenting om dig eller dina bilder. Att formulera sig nedvärderande i stället för att ta emot inviten till en spännande diskussion, är väl en form av härskarteknik eller kanske bara att man tar sig själv och sina egna tankar på ett allt för stort allvar?!?
Om det här har blivit en "droppe" för dig, då önskar jag att du ska skärskåda den och kanske omvärdera droppens innehåll?
Vänligen
Nonno
Låt inte myckettyckarna påverka dig!
Hoppas lusten återkommer!!!
Tråkigt att höra LO! Jag gillar dina inlägg och följer din blogg, så det blir en saknad från mig. Hoppas du kommer tillbaka. Själv har jag ibland pauser också, men just nu mest pga av arbete.
Ha det gott och hoppas på ett snabbt återseende!
//Micke
Sett den här förut gillar den, vet du. Du häng kvar ändå på en liten tråd.
Må gott
/H-Å
Svar från Dubbelolle   2015-08-27 22:19
Tack roligt du bryr dig, jovisst är tillbaks snart!, LO
Tackar for alla fina svar! LO
Om inte annat så är det ett bra sätt att skapa uppmärksamhet att skriva så här - jag tror dock inte det fungerar mer än en gång :)
Svar från Dubbelolle   2015-08-28 00:31
Så har du fått tänka o prata, bra! LO
Underligt kände så i går också undrade vad ger det mig egentligen
samtidigt som min själ dör utan bilder .....
Gör inte din det? Du tillhör de som har sinne för komposition kan detta så viktiga
som många digitalare aldrig lärt sig....du är rak i dina kommentarer som ger mig styrka.

Hoppas du kommer igen tror det för din själ dör kanske också...sysslar du med bilder någon annanstans kanske?
Var rädd om dig sköt om dig väl
Gun-inger
Svar från Dubbelolle   2015-09-03 23:55
Tack Gun-Inger, jag reser mig alltid igen, no problems, måste bara vila lite ibland, må så gott, LO