Några porträttbilder från studion

Det har blivit några porträttfotograferingar i min lilla studio nu i början av 2014, det är bra att passa på när vädret var kass i början av året och innan solen tittade fram.

De första två bilderan är på My som jag känner via dansen.

Resten av bilderna är på kompisen Jörgen. Han behövde några bilder inför en intervju som han skulle vara med på eftersom han håller på att starta igång en svensk superhjälte-serie.

Gjorde lite olika redigeringar på ett av de sista bilderna som togs, vilken tycker du är bäst?

Inlagt 2014-03-24 21:11 | Läst 2986 ggr. | Permalink
Snygga bilder.
Jag tycker hon gör sig bäst i bild nr 1 och han gör sig bäst i bild nr 3 i hans egen serie.

mvh Tommy
Svar från DynamicPhoto 2014-03-24 21:41
Tack Tommy, kul att du gillade dem och sa vilka du tyckte blev bäst av dem. :-)

Mvh
Andreas
Snygga porträtt. Mina favoriter är bild 2 på my då den känns mer som en ögonblicksbild (om än lite konstigt med handen) än den första. Den första känns spänd. Av bilderna på Jörgen är helt klart bild 2 min favorit. Känns som en modellbild...
Ha det bra Andreas!
Svar från DynamicPhoto 2014-03-24 21:47
Tack Mikael, håller med om att den andra bilden på My känns mer levande och spontan, det är nog också mest för att den är det. ;-) Kul att du såg det.

Hade gott och Höres!
Pose i bild nummer et verkar mer naturligt med handen i midjan och viften på plats. I den andra bild är pose och arm lite konstig.
Bilden av Jörgen i bild nummer ett är super med bra uttryck och en passande pose. Det är inte det att jag inte gillar trånga beskärningar, men här verkar de fel för ändamålet. Med den avskurna armen och handen bakom huvudet.
När det gäller s / v , sepia osv är det också en fråga om smak.
Kom ihåg att detta är bara min mening.
Hälsningar från Erik / DK
Svar från DynamicPhoto 2014-03-26 21:44
Tack Erik för dina bra kommentarer! :-)
Vi ville ha bilderna rätt så hårt beskurna, så det är därför de blev så, hade det varit med en modell som vill ha mer luft runt om så hade det blivit så istället.

Mvh
Andreas