Modellfoto i min lilla studio

För ett tag sedan fotograferade jag en kompis i min lilla studio som jag har i vardagsrummet. Trodde först att hon skulle flytta in eftersom hon hade med sig två stora och tunga bärkassar med kläder och skor, samt några hattar. Så vi började med att välja ut kläder till fotograferingen för olika teman.
Tyvärr så har det dröjt med bilderna p.g.a. resor och annat som har hänt efter fotograferingen. Men här är de som jag gillade bäst.

Första bilden är från temat magdans:

Sedan kommer ett gäng till som jag tyckte blev bra:

 

Inlagt 2013-10-05 17:43 | Läst 2122 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Snygga bilder Andreas! Gillar första och sista bilderna bäst, då dom känns mer avslappnade. På dom andra har hon ett ganska stelt leende som inte känns helt naturligt. Hade det inte varit för just leendet så hade 3:an och 4:an varit riktigt bra också!
Men ta det från een amatör som inte fotar porträtt alls... =)
Ha det gott så hörs vi!
Svar från DynamicPhoto 2013-10-05 18:18
Håller med dig Mikael. Det kan lätt bli så i en studio som är en rätt så konstlad miljö.
Alla kommentarer är bra kommentarer. :-)
Jag gillar också första och sista bilden allra bäst. På bild två och tre störs jag av att hennes ögon hamnat i skugga under hatten.
Svar från DynamicPhoto 2013-10-06 20:54
Tack för din kommentar! Jag tänkte att skuggan skulle göra bilden lite mer mystisk, så det var intressant med din kommentar om att det stör. Ska fundera vidare på det. :-)