Omredigering av IR bilder

Tyckte att huset blev lite för trist i förra varianten av redigering, så jag lade på en bild på hur huset ser ut i vanligt ljus och maskade ut den för att få en blandning mellan det vanliga och infra röda ljuset.

Provade också att redigera om en av bilderna som jag tog mitt i Göteborg för ett tag sedan och gillar det ljusa och mer färgglada resultatet bättre än hur det blev första gången. Man lär sig mycket genom att prova nya redigeringsrekniker.
Just nu håller jag också på med en nybörjarkurs med IR fotografering för Moderskeppet, det är en del kvar att göra men jag tänkte att jag ska lära ut de fallgropar som finns och andra bra tips som jag har lärt mig så andra kan få en snabbare uppstartssträcka när man vill prova på att fotografera IR ljus.

Inlagt 2015-08-25 23:00 | Läst 1457 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Den översta bilden är bara för läcker. Blev bra när det röda i huset kom fram...
Ha det!
//Micke
Svar från DynamicPhoto   2015-09-05 15:08
Tack Mikael, håller med dig, gillar denna klart mer än den förra.
Hade gott!