Porträttfoto på café

Fick ett tips av mina grannar om att deras kompis (Pollution) brukade stå modell och de tyckte att vi skulle göra en fotografering tillsammans. Men p.g.a. tidsbrist för oss båda så drog det hela ut lite på tiden. Men en dag så såg jag den fina inredningen på Café Blomsterkroken och tyckte att den skulle bli snygg att använda till en fotografering, så vi hittade en tid passade oss båda och fick lov att göra fotograferingen där, vilket är trevligt eftersom det alltid blir mer levande när man fotograferar i en miljö än i en studio.
Så följande bilder är de som vi båda gillar mest från fotosessionen.

Fotografering och redigering: Jag (www.DynamicPhoto.se)
Model & makeup: Pollution
Kläder: ToKill4.se
"Studio"/fotoställe: Café Blomsterkroken i Uddevalla
2013 Okt
 

Inlagt 2013-11-10 23:34 | Läst 3545 ggr. | Permalink
Riktigt fint, men dom känns för hårt beskurna på sidorna, hoptryckta. Lite mer kvadratisk format tror jag dom tjänat på. Mvh, LO
Svar från DynamicPhoto 2013-11-12 22:46
Tackar! Det var en hel del saker runt om som kunde störa i bilden och jag valde att fokusera mer på modellen och hennes detaljer och få lite mer renare bilder. Har inte så många bilder i liggande format för att prova kvadratiska bilder, men sak tänka på det till en annan gång. :-)
Häftiga bilder Andreas! Omgivningen och modellen matchar riktigt bra! Kan hålla med LO om några av bilderna, men samtidigt gillar bild 1 men främst bild 2 mest! Men inget matchar dina fiolbilder, dom är verligen grymt bra! Dom borde man få se här =)
Ha det bra så hörs vi!
Svar från DynamicPhoto 2013-11-12 22:49
Tack Mikael, det var lite tajt med en del saker runt om som gjorde att jag valde detta formatet och så ville jag fokusera mer på modellens detaljer.
Kul att du också gillar bild nr 2, den blev fort min favorit. :-)

Ingen dum idé att plocka lite bland äldre bilder och lägga upp. :-) Men det får blir senare, snart kommer några bilder från Japan.
Hade gott och höres.