Alla dessa Ögonblick.

I en annan del av Stockholm

På båtturen passerade vi Liljeholmen. Tänk att hitta en del av Stockholm jag aldrig sett förut! Mitt ibland allt det nybyggda.

Hälsar

Eva

Inlagt 2020-03-22 11:35 | Läst 1218 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Eva - jeg er stor fan af sådanne motiver - super.
Man kunne kalde det for "Bagsiden af medaljen".
Med mange venlige hilsner fra Erik.
Svar från Evacent 2020-03-22 16:03
Jag är också fascinerad av dessa motiv. :-) Ett gammalt industriområde som är på väg bort.

Hälsar
Eva
Så där tror jag det har sett ut under de 20 år jag bott här nära Hornstull.. Tror det kallas 'kolsyrefabriken'.. Vet inte varför man inte rivit det för längesedan? Kanske finns det gifter i marken där som måste saneras.. innan man sen troligen bygger bostäder? Cementas stora anläggning som finns straxt intill skulle ju också flyttas tror jag mig ha läst.. vet inte varför det inte har skett än? Kanske man väntar in en flytt av Cementa och sen river allt där och då bygger bostäder.. Det finns säkert nån färdig detaljplan om detta är min gissning! Troligen finns det mycket med spännande motiv där inne på det inhägnade området..
Hälsn!
Svar från Evacent 2020-03-22 16:06
Jag såg Färgfabriken alldeles intill men den har de rustat upp och är i dag en konsthall. Övriga övergivna byggnader var i bedrövligt skick. En av dem höll grävskoporna på att riva.... skulle verkligen vilja gå innanför avspärrningarna och fota lite!!

Hälsar
Eva