Gott o blandat.

Blandat krafs från den senaste tiden, svårt att hinna med några ordentliga fotoutflykter så det blir mest lite "i farten bilder"..Mindre än två veckor kvar till fem veckors semestern , härligt med lite ledighet. Det blir bl.a medeltidsveckan på Gotland och en del annat kul.

HaD/Gunte..

Innan invasionen..

Ental..

Ingång till dåtiden..

Morgonsnack..

Jag drar..

I skydd för regnet.

Inlagt 2018-07-17 13:44 | Läst 1479 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Tror jag har gått in i den dörren också och sett hur det var på dåtiden. Gotland är fint. Var där en vecka för några år sedan. Hittade många för mig nya orkideer. Raukarna på Fårö ska man nog fotografera på kvällen för att få ett finare ljus än mitt på dagen. Tyvärr så är det väl så att man är flera på resan som man måste ta hänsyn till och sådana gånger kan det bli mittpådagenbilder. Det finns en rauk längst ner på sydligaste Gotland, minns inte nu vad den hette men den var en liten besvikelse. Men det var mycket vacker natur där. Hittade orkideen Salepsrot för första gången där. Önska dig en fin semester när det bär av.
Sten
Svar från gunte 2018-07-17 19:18
Kungagraven I kivik innehållande en sarkofagliknande tingest med diverse inristade figurer..

Den sydliga rauken är Hoburgsgubben, kanske är det den du tänker på..ganska överreklamerad om jag får säga det själv. Brukade förut få näsan gulmålad av yngre förmågor.
Det blir raukfotografering denna gången också men från en mera okänd plats..
Tack Sten för kommentaren.
Jag längtar också till Gotland o framförallt Fårö, helt underbart, blir inte denna sommar men kanske nästa, gäller att hitta nåt rimligt prissatt boende, det har blivit dyrt tyvärr det mesta. Medeltidsveckan har jag o ungarna upplevt en gång, mycket trevligt! Ha det mys, LO
Svar från gunte 2018-07-17 22:47
Du kan kolla på Boge Bygdegård, byn jag kommer ifrån...Rätt ok pris om man bortser från dom värsta sommarveckorna..Finns hemsida..
Tack LO för kommentaren..
Aha, så det är om två veckor som regnet kommer.. :-) Gotland är fantastiskt, har varit där mycket, men nu är det nog mer än 10 år sen..
Hälsn!
Svar från gunte 2018-07-17 22:51
Hehe..ja det gör väl de..men det får man stå ut med. Minns en tältsemester på 70 talet som regnade bort där. Vi köpte en hög trasmattor på en auktion för att ha något som höll gyttjan borta.
Mv/G
ehrsa 2018-07-18 12:50
Har också upplevt regnsemester med tält på Gotland när jag var barn, inte så roligt.. Men när solen skiner så är det hur fint som helst.. kontraster!
Hälsn!
Måste säga att det är hög klass på ditt krafs! Hoppas verkligen vädret står sig om du har jobbat hela tiden nu när dom flesta har sen semester sen flera veckor.....Får jag önska får det gärna komma några regndagar dock innan du får din efterlängtade semester......Hälsningar/ Björn T
Svar från gunte 2018-07-18 12:03
Tack Björn..och även om det kommer några droppar så fixar man det också..