Organiserad kaos..

Nu blev det ju lite förvirrande. Efter Davids nya funktioner så går det att se antal läsningar på bloggarna

och på 8 år cirka har den siffran gått från att sniffa på 2000 ner till mellan 100-300. Inte för att det spelar någon roll,

det är alltid kul att lägga ut en blogg. Men vad är orsaken? kollar folk på äldre bloggar? är bloggarna ointressanta?

är det mindre antal individer som kollar bloggar? Bara lite spridda funderingar..

HaD/Gunte..

Inlagt 2020-02-12 14:09 | Läst 1795 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Först bloggarna. Det har förvånat mig att bloggarna faktiskt drar tittar långt efter att jag slutat följa dom. Ett par dagar, kanske en vecka håller jag koll, inte sen. Men då o då har jag haft anledning att gå in efter ett år el två och ser till min förvåning att den har typ ett par tusen vesökare, trots att den kanske hade ett par hundra när den var aktuell. Tror alltså intebloggtittandet gått ner påtagligt, mindre variationer kanske finns!
Har precis som Du ofts fascinerats av det röriga i grenverk, dom har inget avmänskligt ingenjörstänk i sig. Snyggt!
Svar från gunte 2020-02-13 12:56
Som sagt så kan man bara spekulera om hur det funkar..Jo jag gillar den organiserade kaos som finns ibland.
Får geniknölarna att jobba lite för att få till något vettigt.
Tack Björn..
Ja, man kan allt undra, snabbkikade lite på mina bloggar, såg att en blogg hade drygt 7000 läsningar.. det var en Ormvråk jag fotat på Gärdet här i Stockholm som flög förbi Kaknästornet, för kanske 4 år sen.. Hade även en blogg med drygt 5000 läsningar, den handlade om Tornseglare som 'dricker' från en liten vattenyta, i farten.. för 5 år sen.. Troligen nån fågelförening där medlemmarna kikat in.. Din bild inbjuder inte till en liten skogspromenad.. :-)
Hälsn!
Svar från gunte 2020-02-13 13:00
Hehehe..ett litet påpekande Jan :))..Det inbjuder i högsta grad för en expedition i i snåren för att sortera ut något bildvänligt..Lite annan miljö än dina promenader i staden, men där kan det ju också vara kaos men av annat slag. Jag trasslade mig runt en bra stund med doggen i hasorna..
Tack Jan..
Det där med lästa bloggar har jag funderat på också. Brukar ha runt 150 - 250 men ser jag tillbaks något år så är man plötsligt uppe över tusen. Kaosbilden gillar jag. Tog några liknande för ett tag sedan men blev inte helt nöjd med dom.
Sten
Svar från gunte 2020-02-13 13:03
Kan förstå det...ibland blir jag nöjd men oftare får man inte till det lilla extra, men det är kul med utmaningar.
Tack för kommentaren Sten..
Ser ut som en utmanande skogspromenad. Snygg bild.
Tror att folk söker i bloggarna en hel del. Lite som jag själv ofta gör när jag söker inspiration om något eller någon trevlig naturplats.
Jag tror också att sökmotorer som skannar av internet fångar upp våra gamla bloggar med det vi fotat och skrivit om vilket också kan generera en hel del läsningar.

MvH
Johnny
Sten Björklund 2020-02-12 21:53
Tror det är som du skriver Johnny. Googlar jag sparvugglehäckning kommer massor av min bilder upp. Googlar jag på något namn som jag kanske nämnt i min blogg kommer mina bilder upp.
Sten
Svar från gunte 2020-02-13 13:05
Kanske är det så att folk söker specifika grejer och hamnar där. Har själv tagit till mig restips men från dagsaktuell blogg. Tack Johnny..
Jag har inget svar på din undring, men ett läckert träd är det! Ett fint kaos!
Hälsningar, Bjarne
Svar från gunte 2020-02-15 14:22
Finns nog inget heltäckande svar..Tack Bjarne..