Så trevligt med bergfinkar, de ser jag väldigt sällan. Tunna revben är alltid gott men det tar så attans lång tid på grillen så det gör vi bara på sommaren..
Hälsningar Lena
Hej. Prima grill med gott kött. Slängde min egen gamla rostiga i år. Får se hur det blir på¨grillfronten i framtiden. Kul att du ger dig på och fotar småfåglarna i vintermörkret. Hälsar NL
Hej Gunte.
Jag har varit på flera evenemang under vintern där värdarna har grillat ute på terrasserna.
Det ser också läckert ut hos dig.
Var det inte lite för åskådarna också ?
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Det blev gott också :) Bergfinkar som det är här får gärna stanna vid vinterns matning.
Tack så mycket Björn..
Hälsningar Lena
Ja men den som väntar o.s.v tar 4-5 timmar, Finkarna är fina, tillför lite färg iallafall.
Tack så mycket Lena..
Ja lite underhållande sysslor skadar inte medan man väntar på benen..
Tack så mycket Nils-Erik..
Ja det går ju bra när man slipper slabba med kol..Finkarna tar kanske bara en paus här, vi får se..
Tack så mycket Peter..
Hehe..ja men dom fick nöja sig med frön..
Tack så mycket Nini..
Jag har varit på flera evenemang under vintern där värdarna har grillat ute på terrasserna.
Det ser också läckert ut hos dig.
Var det inte lite för åskådarna också ?
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Ja dom stod för underhållningen :) Och gott blev det, men vi åt inomhus..
Tack så mycket Erik..
MvH
Johnny
Två flugor på smällen alltså ;)..
Tack så mycket Johnny..