Bilder, och lite text, från min fotograf-vardag

Ny kamera!

Inte sprillans ny, men ny i min ägo. Har länge varit ute efter en begagnad 5D, men det har inte riktigt varit högprioriterat. Men tillslut hittade jag i alla fall en lite skvad och nött 5D till et överkomligt pris. Lite skavanker spelar inte så stor roll bara kameran fungerar. Lite småtestande har det blivit nu ikväll, men inget att visa upp här. Däremot en bild på själva kameran. Det blir riktigt roligt med mitt 16-35 på men man får vara försiktig för förvrängningen kan bli ganska kraftig ute i hörnen. Alltid kul att lära sig en ny kamera. Det brukar vara en liten inkörsperiod innan man lärt sig hur man får ut max av kameran.

Jag har testat lite bildkvalitet mot min 1D mkIII och de är ganska lika på höga iso, men 5Dn har lite högre upplösning med sina 12MP.

Inlagt 2010-01-25 19:01 | Läst 7157 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jag har också nyss köpt en 5D, och jag är helt kär i den! Sån OTROLIG skillnad mot 450D!
Ska bli spännande att höra vad du tycker om den framöver och att se lite bilder tagna med den.
Hälsar Agneta.