Bilder, och lite text, från min fotograf-vardag

Under strecket

FC Trollhättan - Halmia i div 1 södra. 
Trollhättan hade chansen att ta sig över nedflyttningssträcket vid vinst eller oavgjort. Istället blev det förlust med 0-2. Trelleborg, Kristianstad och FCT slåss om att undvika nedflyttning och den sista omgången nu på lördag blir en nagelbitare.  

Testade återigen att fjärrstyra en kamera bakom det ena målet. Fick tipset att ha kameran lite högre upp för att radiosignalen ska komma fram lättare. Fick några hyfsade bilder, men ingen riktig bra från den fjärrstyrda kameran. 

Inlagt 2014-10-28 11:05 | Läst 4629 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Som vanligt från dig, goa härliga bilder!

Det kamp, uttryck, action!

Gillar sällan bilderna jag sett från kameror bakom mål,
tycker de sällan blir bra. Undantag finns så kömpa på!

Daniel
Svar från lamotte 2014-10-28 19:45
Tack Daniel!
Ang remote så är det inte många som blir bra, men får man till det kan det bli riktigt bra. Men svårt är det. Får fortsätta att testa.
//
Riktigt grymma bilder som vanligt. Tycker att bilen på domaren blev jäkligt bra även bild nr 2. Fotbolls nerd som jag är så är detta underbart att titta på.
Ha det bra.

Jimmy
Svar från lamotte 2014-10-28 19:46
Tack Jimmy! Domaren blev bra i regnet.
Tråkigt att fotbollssäsongen snart är slut! Bara 1-2 matcher kvar. Sen blir det bandy för hela slanten (och kanske någon hockeymatch.
Riktigt bra bilder och himla bra utfört. 8 och tio blev mina favoriter. Som betraktare känns det nästan som att man själv står i mål i bild nr 10.
Svar från lamotte 2014-10-28 19:47
Tack Agneta!
//