Bilder, och lite text, från min fotograf-vardag

Vad blir bäst?

Igår blev det lite fika med solnedgång vid kopparklinten i Trollhättan. Riktigt fin utsikt därifrån och jag tänkte försöka fånga höstfärgerna. Jag var där tidigare i veckan men då var klockan bara runt 13 så det magiska ljuset var inte riktigt närvarande. Jag hade mina aningar om att solen skulle komma med i bild och mycket riktigt gjorde den det. Nu blev det sköna solnedgångsbilder istället men för att fånga färgerna får jag nog bege mig dit en tidig morgon istället. Men när jag satt och redigerade bilderna blev jag lite fundersam. Ska jag göra skogen helt svart eller ska man lätta upp den lite? Bifogar två varianter (plus några andra bilder). Vad tycker du är bäst?

Helst svart

Lite upplättad (ses dock större skillnad i originalbilderna)

Fårhagen strax nedanför vårt hus

Så här ser det ut på dan

Inlagt 2010-10-08 12:02 | Läst 2677 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Den som du lättat upp lite gillar jag bäst av de tre mörka bilderna. Väldigt vackert där på dagen också. Min favoritbild blir fårhagen där jag skulle vilja se fåren ännu närmare. Stämningsfull och vacker bild.

Mvh
Maria
Svar från lamotte 2010-10-08 17:48
Tack för din kommentar!
Jag hade också velat se fåren lite närmare ;) Detta var det närmaste jag kom utan att de blir för nervösa och springer iväg. Jag var nere o fotade fåren förra hösten och då hade jag med telet så då kom jag lite närmare, men de är otroligt nervösa. Men det kanske är förståeligt när det är vargar inte alltför långt borta.

/Sebastian
Fina bilder...och de fina fina fåren:) Tycker att du ska ha med mer av granarna så det riktigt svarta alternativet blev för svart.
Ha det fint.
Agneta.
Svar från lamotte 2010-10-09 19:50
Tack för din kommentar Agneta!