Att bli utvald

Jag har aldrig tävlat med mina bilder. Har väl inget behov av att "vara bäst". Jag har däremot tillåtit mig att bli utvald. Om det nu är någon skillnad? På tidigt 1980-tal var jag på en sommarkurs i foto. Vi fotade på dagarna och framkallade på nätterna. En bild blev så bra så den blev utvald. Därefter har jag för några år sedan lämnat in en bild till Rifo. Även där blev jag utvald och bilden var värd att visas. Nu har det hänt igen. Min bild blev utvald här på Galleri Fotosidan. Det var roligt och jag blev riktigt glad! Roligt att många har tyckt till om bilden!

Min första bild på Galleri Fotosidan 

. ..

Inlagt 2023-11-17 16:02 | Läst 302 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Stort Grattis! Kul.
Gunnar S
Svar från Lola Gren 2023-11-18 14:59
Tack så mycket!
//Lola
Grattis! Det är alltid kul att bli utvald och den bilden förtjänar uppmärksamhet.
Hälsningar Lena
Svar från Lola Gren 2023-11-18 15:00
Tack så mycket! Lite uppmärksamhet värmer alltid!
//Lola
En härlig bild som förtjänar uppmärksamhet!
Svar från Lola Gren 2023-11-18 15:00
Tack så mycket för din kommentar!
//Lola
Grattis och skoj att du kom med, jag har provat många gånger till Galleri FS men aldrig lyckats så nu har jag inte provat på länge. -Fin bild!
Svar från Lola Gren 2023-11-18 15:02
Tack så mycket! Hoppas du gör fler försök. Det är dina bilder värda!
//Lola
Fin bild väl värd bli utvald! Även jag gillar den, ljusspelet, gråskalan, stämningen.

Även jag ville få en bild utvald eftersom det stod nåt om "Fotosidans finaste". 32 refuseringar senare blev det napp!

Som utvald kan du väl vara med att välja bland nya ansökningar. Jag försökte ett tag, men bilder jag gillade fick aldrig ihop tillräckligt många röster. Hoppas du kan göra skillnad och bredda urvalet!
Svar från Lola Gren 2023-11-18 15:06
Tack så mycket! Trevligt att du gillar den! Jag ska försöka göra en insats. Har ju inte varit i den sitsen att kunna påverka tidigare. Kul att du fick napp till sist!
//Lola
Grattis, det kan jag förstå härligt ljus i den
Svar från Lola Gren 2023-11-18 15:07
Tack så mycket för din fina kommentar!
//Lola
det är nog något
personligt speciellt
med dina fotografier

allt handlar ju om ditt uttryck
den känsla du är i stånd att förmedla via fotografiet

det och inget annat

många tycker att du har känslan och kan uttrycka den

tag vara på det
följ alltid din känsla

fin bild

/inger
Svar från Lola Gren 2023-11-18 15:09
Tack så jättemycket för din fina kommentar! Trevligt att läsa!
//Lola
Enkelhet är oftast det som blir bra. Fin bild :-)
Svar från Lola Gren 2023-11-18 20:19
Tack så mycket för din kommentar!
//Lola
Grattis till det, jättefin bild! Hälsningar/ Björn
Svar från Lola Gren 2023-11-19 06:41
Tack så mycket! Uppskattning och bekräftelse värmer ju alltid!
//Lola
Grattis till utmärkelsen! Det är inte konstigt att bilden blev utvald. Den har en fantastisk stämning och är så snygg i svartvitt. Vilket ljus, dimman förstås och så tittar jag mycket på staketet som försvinner bort.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Lola Gren 2023-11-19 22:44
Tusen tack för din kommentar! Fina ord och förklaring på det positiva du ser i bilden. Trevligt att läsa!
//Lola